Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
Jakie akcesoria kupić przed porodem
Jakie akcesoria i sprzęty dla dziecka warto wcześniej kupić, tzn. tak przed porodem, żeby wszystko było już później gotowe?
|
|
|||
|
|||
Jest trochę takich akcesoriów, które warto wziąć pod uwagę.
Może na początek zobacz sobie tutaj leżaczki dla niemowląt. Myślę, że coś takiego przydaje się później, kiedy chcemy mieć dziecko na oku, ale zająć się czymś innym. Inna sprawa, że takie leżaczki często się też delikatnie bujają, więc maluchy się uspokajają w takiej pozycji |
|
|||
|
|||
Warto się zaopatrzyć we wszystko co będzie nam potrzebne przy wychowaniu dziecka. Dlatego polecam zajrzeć na http://canpolbabies.com/pl/produkty/produkt/347 to na pewno nam się może przydać dlatego warto się zastanowić nad kupnem. Co o tym sądzicie ? Czekam na Wasze opinie w tym temacie,
|
|
|||
|
|||
Fajne propozycje, bardzo przydatne przed porodem.
|
|
|||
|
|||
Na pewno przydadzą się również chusteczki nawilżające dla niemowląt. Ich wybór jest teraz w sklepach dość szeroki, osobiście uważam, że najlepsze są te z marki Hipp
|
|
|||
|
|||
Szczerze polecam Octenisept. Przyda się przy pielęgnacji pępka u maluszka, ale ja też stosowałam do higieny po nacięciu krocza. Przyspiesza gojenie i łagodzi. Dla mnie nie ma lepszego.
|
|
|||
|
|||
Ja nie skupialam się tak na gadżetach tylko na najwazniejszych akcesoriach. No i do tego zdecydowałam się na pozyskanie krwi pępowinowej przy porodzie a potem bankowanie jej w Diagnostyka Bank komorek macierzystych. Lepiej zainwestowac pieniadze w takie rzeczy
|
|
|||
|
|||
Ja wcale nie robiłam ogromnej wyprawki, do szpitala dostałam liste - rodzilam w szpitalu Medicover i tam wszystko jest super przygotowane dla mamy i maluszka. Super opieka - w sumie to bylo dla mnie priorytetowe. zeby porod byl w dobrym szpitalu, nie przejmowalam sie akcesoriami za bardzo
|
|
|||
|
|||
Listy takich rzeczy łatwo można znaleźć w internecie.
|
|
||||
|
||||
Dziękuje za wszystkie podpowiedzi, teraz wiem co zamawiać z sieci.
|