Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
|||
|
|||
Wiosna się zaczęła, więc niedługo będą u mnie królować kolorowe sałatki ze świeżych warzyw. Najczęściej biorę ze sobą musli lub kanapki, przy których również można się popisać fantazją.
|
|
|||
|
|||
Dobry pomysł, mi się płatki trochę przejadły ale zawsze pakuję sobie do pudełka coś dobrego i zdrowego a odkąd sery korycińskie gdzie kupić wiem nie mam problemu żeby coś tam pod ręką zawsze w lodówce było
Ostatnio edytowane przez enigma : 25-04-2017 o 16:12. |
|
|||
|
|||
Ja od kilku lat też staram się sama przygotowywać jedzenie do pracy. Często są to nadziewane czymś naleśniki, sałatki owocowe i warzywne albo ryż/makaron z warzywami i lekkimi sosami. Oprócz tego owoce i warzywa jako zdrowe przekąski Niewielka praca, a jedzenia na cały dzień, dzięki czemu jak wpadam do domu to nie wyjadam połowy lodówki
|
|
|||
|
|||
Ja zawsze wieczorem przygotowuję jedzenie na dzień następny. I wcale nie jest to trudne.
|
|
|||
|
|||
Płatki zazwyczaj jem.
|
|
|||
|
|||
Ja zrezygnowałam ze standardowych kanapek i staram się jadać zdrowo. Na śniadanie sięgam po płatki owsiane bądź wafle ryżowe, a na obiad wszelkiego rodzaju dania z dodatkiem ryżu i kaszy. Wszystkie te produkty kupuję stąd https://kupiec.pl/ - i wam także polecam.
|
|
|||
|
|||
Wątpię, żeby wafle ryżowe były zdrowsze od pełnoziarnistej kromki chleba... Mają zdecydowanie mniej wartości odżywczych.
|
|
|||
|
|||
My w pracy ze znajomymi często zamawiamy sobie jakieś lunche z dowozem na miejsce. Bardzo posmakowały nam ostatnio croissanty z Grand Croissants i teraz co jakiś czas zamawiamy sobie do pracy inną wersję croissantów, a maja spory wybór.
|
|
|||
|
|||
To fajna opcja. Szkoda, że u mnie czegoś takiego nie ma.
|