Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
|||
|
|||
Jak zadbać o rzęsy?
Jak prawidłowo powinno się dbać o rzęsy?
Wcześniej nie miałam z tym problemu, ale niedawno zauważyłam, że zrobiły się jakieś słabe... |
|
|||
|
|||
Słyszałam, że dobrze działa olejek rycynowy, ale nie miałam okazji sama wypróbować.
Podobno dobrym sposobem jest też taka odżywka do rzęs naturalna. Zawiera mieszankę składników, które przyspieszają wzrost rzęs, odżywiają je i powodują, że te są grubsze i mocniejsze. Dobrze sprawdzą się też u osób, które korzystały z zabiegu przedłużania rzęs i teraz mają je osłabione. |
|
|||
|
|||
Ja kiedy używałam regenerum do rzęs, polecam, bo mi bardzo pomógł
|
|
|||
|
|||
Udawać się na pewno do salonu kosmetycznego i na pewno tam trzeba tam szukać zbawienia często te domowe sposoby mogą nie pomóc i często się tak może zdarzyć, że to do niczego nie służy i to może być bardzo ale to bardzo kiepsko..Ja chodzę do kosmetyczki i trochę mi ona pomaga.
|
|
||||
|
||||
Tak, z tego co wiem to olejek rycynowy faktycznie pomaga
No chyba, że ma się tak słabe rzęsy że nawet to ożywia je tylko nieco. Osobiście na jakieś super wyjścia wole stosować po prostu sztuczne rzęsy - z Ardell (tutaj) mają wiele fajnych rozwiązań w tym temacie. Przyklejasz i z głowy - czarujesz spojrzeniem I problem rzadkich rzęs na to jedno super wyjścia znika |
|
|||
|
|||
Ja stosuję odżywkę Regenerum. Jest całkiem ok
|
|
|||
|
|||
Myślę, że warto na pewno dobrze zmywać tusz z rzęs oraz używać odżywek.
Jedne z lepszych to revitalash i miralash. Warto na jedną z nich się zdecydować. Jeżeli nie wiesz na którą się zdecydować to warto sobie zajrzeć tutaj http://www.travelsun.pl/ktora-odzywk...-czy-miralash/ bo są ładnie opisane i porównane |
|
|||
|
|||
Moim zdaniem przede wszystkim trzeba używać dobrych i sprawdzonych tuzy, Chociażby takiego jak ten Volum' Express The Lift tusz do rzęs Black https://tagomago.pl/produkt/21612/ma...es-black-10ml/ . Warto kupować kosmetyki znanych i cenionych marek, ponieważ wtedy mamy pewność, że nie zrobią nam krzywdy
Ostatnio edytowane przez Hanudo : 29-09-2017 o 13:18. |
|
|||
|
|||
Odżywka Regenerum spełnia swoje zadanie, ale zbytnio nie wydłuża.
|
|
|||
|
|||
|