Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
|||
|
|||
Mieszkanie czy dom?
Co lepsze: mieszkanie w bloku czy własny dom? Podzielcie się opiniami
|
|
|||
|
|||
Ja wolę mieszkanie w bloku. Spokój, nie muszę się martwić o ogrzewanie ani o wywóz śmieci. Nie muszę dbać o ogródek. No i jest taniej.
|
|
|||
|
|||
Dom, jeśli ma się dzieci - własne podwórko, świeże powietrze, wygoda, a mieszkanie na starość - mniej zachodu i wysiłku związanego z utrzymaniem.
|
|
|||
|
|||
Ja wprost marzę o domu z ogródkiem Mam dość sąsiadów, hałasu i problemów z tym związanych. Dom daje możliwość poczucie, że jest się u siebie. Gdy wokół pełno ludzi czasem trudno o prywatność...
|
|
|||
|
|||
DOM! Tylko DOM! Poranna kawka we własnym ogródku Co więcej przy obecnych cenach mieszkań bardziej opłaca się inwestować w mały dom, niż płacić kosmiczne ceny za mieszkania w bloku.
|
|
|||
|
|||
Ja tam wolę mieszkanie w bloku niż domek. Nigdy nie zamieniłabym mojego mieszkania na domek. W bloku cieplutko, nie obchodzi mnie ogrzewanie. Nie muszę się o nic martwić. Płacę i mam. Przeszkadzają co prawda czasem sąsiedzi, ale da się wytrzymać.
|
|
|||
|
|||
Latem dom, zimą mieszkanie w bloku - taka jest według mnie wersja najbardziej optymalna...
|
|
|||
|
|||
przeprowadzajac sie z mieszkania do domu bylam bardzo przygnebiona.. natomiast teraz nie wyobrazam sobie powrotu na jakies blokowisko.. w domu jest spokoj.. swoboda.. przestrzeń:P stawiam na dom
|
|
|||
|
|||
Jeśli mieszkanie jest duże, wokół cisza i spokój to czemu nie. Dom ma swoje uroki... można głośno muzykę włączać i nikomu to nie przeszkadza, jest ogródek w którym można upiększać no i dzieci w ogrodzie się bawią.. marzę o takim domku
|
|
|||
|
|||
Ja przez całe życie mieszkałam z rodzicami w dużym domu, z ogrodem i innymi "bajerami" Teraz od paru lat w mieszkaniu, ale też całkiem już do tego przywykłam i wcale nie jest mi gorzej
|