Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
|||
|
|||
Może warto rozejrzeć się za cateringiem dietetycznym? To bardzo wygodne, a posiłki mogą dostarczyć Ci nawet do pracy.
|
|
|||
|
|||
Masz szansę coś zamówić w pracy? Ustaliłabym wszystko z dietetykiem, ale jeśli i tak nie masz czasu gotować, to może ta dieta pudełkowa? Chociaż słyszałam o niej różne opinie.
|
|
|||
|
|||
Ja w pracy bardzo często zamawiam sobie coś do jedzenia. Zwykle nie mam czasu żeby gotować w domu, więc wybieram pyszne jedzenie na zamówienie :-) Najczęśćiej zrzucamy się większą grupą i bierzemy coś z https://pizzaportal.pl/pyszne-jedzenie/
|
|
|||
|
|||
Ja w swojej diecie jem wiele bakalii. I nie rozumiem tego, że dużo osób kojarzy bakalie tylko z ciastami. Nawet na http://www.carmotors.pl/bakalie-nie-tylko-do-ciasta/ o tym piszą. W każdym razie bakalie są bardzo dobrymi przekąskami. Oczywiście nie wspominam to o musli, który ma w sobie pełno bakalii i z nimi też jest kojarzone. Choć nie o nie mi chodzi jeśli mówię o bakaliach na przekąskę.
Ostatnio edytowane przez Grazynka105 : 19-02-2018 o 11:36. |
|
|||
|
|||
Jest takie coś jak dieta owocowo warzywna wczasy, która znajduje się w ofercie hotelu SaltHouse. Takie wczasy z dietą owocowo warzywną to rodzaj kuracji oczyszczającej organizm z toksyn i substancji odkładających się w tkankach w skutek choroby, takich jak tłuszcze czy cholesterol. Myślicie, że skuteczna na odchudzanie ?
|
|
|||
|
|||
Dieta pudełkowa jest super, tyle, że miesięcznie za jedzenie dla mnie i mojego faceta powinnam zapłacić prawie 3 tysiące. W związku z tym wolę w weekend przygotować część produktów z których potem szybko mogę zrobić jedzenie do pracy.
Aasa Dla Biznesu Ostatnio edytowane przez Shori : 23-03-2018 o 11:43. |
|
|||
|
|||
Dieta pudełkowa jest okej, ale osobiście nie mogę się przekonać. WOlę sobie czasem coś zamówić przez internet, jest dużo naprawdę dobrego jedzenia online, a nie jestem uwiązana do jednej marki :-) No i na np Pizza Portal wybór jest dużo większy.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Nie walczcie same. Polecam poradnia dietetyczna Warszawa z którą nawiązałam współpracę. Zrobili mi plan żywieniowy, utrzymywali moją motywację na wysokim poziomie i sprawili, że moja waga się ustabilizowała.
|
|
|||
|
|||
Ech, te diety! Żeby chociaż coś dawały!
|