Cavoe Ideo będzie super. Jest o tyle wygodny, że nawet można obrócić siedzisko gdy dziecko w nim siedzi. Ma amortyzowane koła, dzięki czemu będzie dobrze prowadzić się po cięższych terenach.
|
Ja kupię Cavoe Osis. On jest dedykowany do miasta i można do niego dokupić większe koła :)
|
Teraz weszła nowość - Cavoe Moi+ i to wózek, który powinien zwrócić Twoją uwagę. Mimo niskiej wagi i niedużym rozmiarom ma amortyzowane koła. Wygląda pięknie i rośnie razem z dzieckiem.
|
Pomyśl o Cavoe Moi+ . Jest zgrabny i lekki, co w mieście na pewno się przyda, a na trudniejsze tereny przydadzą się jego amortyzowane koła. Dzięki nim prowadzenie wózka będzie bardzo komfortowe.
|
Do miasta świetnie sprawdzi się Moi+. Jest o tyle fajny, że jeśli będziesz miała ochotę na spacer po lesie, to też da sobie radę :)
|
Mnie się super e/type z anexa sprawdza. Dobrze się prowadzi, ma spoko amortyzację, jest zgrabny i zwinny no i gondole ma odpinaną jedną reką co ułatwia jej przenoszenie.
|
dla każdego bobasa polecam kokony z https://uszytefanaberie.pl/kokony-dla-dzieci-niemowlat :)
|
Cavoe Ideo będzie odpowiedni do miasta. Nawet na gorszych terenach sobie poradzi, bo ma amortyzowane koła.
|
My mamy anex l/type i bardzo jestem z niego zadowolona. Wózek jest kompaktowy i lekki, wygodnie sie prowadzi i ma spory kosz na zakupy;) do tego całkiem spoko amortyzacja, solidny stelaż a wszystko składa się do bardzo poręcznych rozmiarów.
|
Cytat:
Tez mam l/type i super się nim jeździ;) Nie zamieniłabym go na nic innego:) bardzo solidny i wytrzymały, z ładnym i nowoczesnym designem, posłuży nam jeszcze przy drugim dziecku. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:01. |