nauka języka obcego
uczę się angielskiego od podstawówki i widze ze słabo mi to idzie.... zastanawiam się nawet nad kursem chociaż nie mam za wiele kasy na zbyciu. jak myślicice czy to dobra inwstycja?
|
Na kursie najlepiej się nauczysz.
|
kurs to dobre rozwiążanie tylko musisz dobrze trafić bo czasem lektorzy w szkołach są straszni i nie potrafią uczyć! sama chodziłam do kilku szkół i wiem jak jest. mój ostatni kurs w akademii językowej w Gdyni zaskoczył mnie bardzo pozytywnie bo uczyłam się w wersji przyspieszonej 5 miesięcy a chyba żaden poprzedni kurs mnie tyle nie nauczył!
|
Ja jestem studentką filologi angielskiej i chętnie Ci pomogę w nauce :) Możemy to robić online :) Ja wysyłam materiał i teksty do opracowania i Ty pracujesz w domu :) Liczę na szczerze i samodzielne rozwiązywanie zadań :)
|
język obcy
dzięki za rady dziewczyny! utwierdziłście mnie w przekonaniu że jednak nic nie zastąpi kursu z prawdziwego zdarzenia :)
|
Jest to mega ważne by znać choć jeden język obcy bo ze znajomością języka jest o wiele łatwiej w życiu. Na pewno też łatwiej jest znaleźć pracę :) Jeżeli szukasz dobrej szkoły językowej to ja na pewno polecałabym Wam zajrzeć do nich https://lincoln.edu.pl/warszawa/centrum/ . Mają świetne opinie i dobre ceny za kursy :)
|
Całkiem fajna jest również ta nauka rosyjskiego :) Warto się temu bliżej przyjrzeć.
|
Wiem! Sama też chcę opanować podstawy rosyjskiego , uważam że warto znać języki, to bardzo ułatwia komunikowanie się podczas podróży które uwielbiam i są moją prawdziwą pasją :)
|
ja bym się chciał nauczyć chińskiego!
|
Języka obcego najlepiej jest się uczyć na różnych profesjonalnych kursach językowych. Moim zdaniem to właśnie takie kursy przynoszą najlepsze efekty. Na stronie https://www.profi-lingua.pl/kursy-je...elski/warszawa możesz zapoznać się z ofertą kursów angielskiego organizowanych w Warszawie przez szkołę językową Profi Lingua. Polecam ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:22. |