Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
||||
|
||||
basen w ogrodzie
Marzy mi się basen w ogrodzie. Jak myślicie, czy to duży koszt? Może można go jakoś zminimalizować?
|
|
||||
|
||||
Cytat:
Maniulka nie warto jest moim zdaniem budować sobie basenu w ogrodzie. Przecież jest to bardzo duży koszt a zastanów się ile będziesz z niego korzystała.... MOze z dwa miesiące w roku. Proponowałabym kupić sobie jaki porządny basen rozporowy. Niekoniecznie kupować taki dmuchany ale taki wyższej jakości. Po okresie letnim po prostu go sobie składasz i chowasz do pomieszczenia gospodarczego. Zerknij sobie jeszcze na stronę: www.lifebox.pl - masz tutaj wpis na blogu o tym jaki basen warto jest wybrać. |
|
|||
|
|||
Budować nie trzeba, bo można kupić Na tej stronie jest szereg takich minibasenów, które można postawić w ogrodzie - http://sundance.pl/wanny-spa-jacuzzi-slask/ . Nie zajmują dużo miejsca i są proste w utrzymaniu.
|
|
|||
|
|||
Witam nie polecam u nas nie ma na to pogody 3 tygodnie upałów bez sensu inwestycja ja tez kiedyś marzyłam o takim dużym prawdziwym a nie dmuchanym ale nie warto
|
|
||||
|
||||
Chyba tylko w tym roku mieliśmy takie pogody w wakacje, że rzeczywiście basen by się przydał. Ale na ogół w naszym klimacie raczej nie ma potrzeby na takie bajery a to przecież nie jest tani wydatek. U mnie sprawa jest jasna, nie mieszkamy sami, tylko z teściami. A do nich złazi się część rodziny, z która ja nie chcę mieć kontaktu. Gdybym kupił basen z filtrami, jak należy, jest duże prawdopodobieństwo, że byłby zabrudzony a filtry zapchane. Przykre, ale część mojej rodziny zachowuje się w ten sposób.
|
|
|||
|
|||
Marzy mi się coś takiego, ale nie stać mnie
|
|
||||
|
||||
Ja w tym roku właśnie planuję zakup basenu i wcale nie są takie drogie. Zobacz sama : http://www.castorama.pl/produkty/ogr...ia/baseny.html
|
|
|||
|
|||
Moi znajomi mają basem na działce i przeklinają dzień, kiedy wpadli na ten pomysł. Po pierwsze - wyciąganie liści. Po drugie - psy kochają baseny, ale ty już niekoniecznie chcesz, żeby twój trzylatek kąpał się z dwoma psami. Po trzecie - konserwacja. To jest mnóstwo czasu, jak się chce zaoszczędzić pieniądze i nie brać profesjonalnej firmy do czyszczenia basenów.
|
|
||||
|
||||
marzę o basenie w moim ogrodzie
|
|
|||
|
|||
To nie jest taka trudna sprawa, wystarczy przejrzeć kilka sklepów, porównać oferty i coś wybrać. A jak nie wiesz co wybrać o zawsze możesz uderzyć do ludzi, odwiedzając sklep swimshop.pl oni mają mega doświadczenie we wszystkim co związane z pływaniem i wodą
|