Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
|||
|
|||
Wózek dla dziecka
Zastanawiam się czy producent wózków dziecięcychh którego ofertę widziałam na lonexcompany.com robi dobrej jakości wózki. Czy ktoś z Was ma może ich wózek?
|
|
|||
|
|||
Ile mniej więcej kosztuje dobry wózek dla dziecka?
|
|
|||
|
|||
Bardzo ważny jest wybór wózka dla dziecka. Ja zdecydowanie wybieram wózek 3 w 1 i zastanawiam się czy kupic używany, bo nowe strasznie są drogie. Jak przeglądałam oferty wózków na ceneo to też trafiłam na Akcesoria do wózków Maclaren - Ceneo.pl myślicie że są niezbędne na co dzień ? Bo nie wiem co wybrać, żeby potem nie okazało się że będzie leżeć i nie przyda mi się.
|
|
|||
|
|||
Jeżeli chodzi o wózki dziecięce to w dzisiejszych czasach wybór jest naprawdę szeroki, warto się skupić na tym z czego dany model jest wykonany.
|
|
|||
|
|||
Ja jeżdżę anexem, wózek mam z opcją 3w1 i jestem zadowolona. Całość łatwa w obsłudze a sam wózek zwrotny, poręczny, zgrabny i lekko się prowadzi Sama bez problemu daję sobie z nim radę a w bagażniku nie zajmuje mi wiele miejsca.
|
|
|||
|
|||
Znam te wózki, fajne ale ja się zdecydowałam na x-landera bo wydaje mi się bardziej funkcjonalny, ma przede wszystkim dużą budę która chroni przed deszczem, wiatrem, mrozem i ogromny kosz zakupowy, to dla mnie jest ważne bo nie lubię nosić dodatkowych siatek z zakupami a nieraz mam tego dużo
|
|
|||
|
|||
Również zdecydowałam się na anex sporta. Jestem z niego bardzo zadowolona, spełnia moje oczekiwania w 100% i mam nadzieję, że posłuży mi jeszcze przy drugim dziecku
|
|
|||
|
|||
A dla mnie znowu te wózki wydają się strasznie wielkie, jak czołgi. Dlatego postawiliśmy na Anex cross, zgrabny, skrętny i miło się go prowadzi
|
|
|||
|
|||
A czy widzieliście już model Julie Lionelo? Jeżeli nie to polecam odwiedzić również ich stronę https://lionelo.com/shop/julie/ gdzie został dokładnie przedstawiony i muszę przyznać, że pod względem jakości wykonania oraz użytych materiałów nie można mieć co do niego zastrzeżeń. Pod spodem jeszcze zamieszczono pojemny kosz oraz jest i kieszeń na dodatki.
|
|
|||
|
|||
nie kojarzę go...
|