Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
Wybór szkoły jazdy - Poznań
Cześć,
Potrzebuję Waszej pomocy, ponieważ planuję rozpocząć jeszcze w tym roku kurs na wymarzone prawo jazdy. Stąd moje pytanie na jaką szkołę warto postawić, gdzie będę mogła liczyć na duże wsparcie instruktorów oraz rozsądną cenę? Pozdrawia i z góry dziękuję za Wasze porady |
|
|||
|
|||
Sprawdź jakiś ranking szkół jazdy.
|
|
|||
|
|||
Jeśli zależy Ci na dobrym kursie, dzięki któremu nie tylko zdasz egzamin, ale naprawdę nauczysz się poruszać po drogach, to mogę Ci polecić ośrodek szkolenia kierowców OSK Master. Biuro i sala wykładowa znajdują się na ul. Raszyńskiej 48 w Poznaniu, natomiast plac manewrowy na ul. Promienistej 25. Pamiętaj, aby przed kursem udać się do lekarza, zrobić zdjęcia oraz wyrobić sobie PKK
|
|
|||
|
|||
Ja myślę, że warto również abyś sprawdziła szkołę OSK Pegaz do której uczęszczałam na kurs i zdecydowanie jestem zadowolona ponieważ egzaminy oba zdałam bez większych problemów. Do tego cały przebieg kursu naprawdę na plus przede wszystkim ze względu na rozmieszczenie w czasie godzin oraz duże wsparcie nawet przy moich błędach od instruktora Łukasza także o Nich akurat wypowiem się tylko w samych superlatywach
|
|
|||
|
|||
I ja tutaj również pozytywnie wypowiem się o OSK Pegaz który moim zdaniem ale jak widzę nie tylko. Jest jedną z najlepszych opcji jeżeli chodzi o nasze miasto. Świetni instruktorzy, niezły cennik i do tego starają się w pełni wyrobić z przygotowaniem kursanta przez te nie ma co ukrywać tylko 30 godzin.
|
|
|||
|
|||
Żeby jeszcze instruktor dobry się trafił.
|
|
|||
|
|||
Dokładnie! A ja miałam super instruktora w Motostart na Racławickiej, każdemu tą szkołę jazdy mogę polecić, naprawdę są w stanie każdego nauczyć jeździć
|
|
|||
|
|||
Jak najbardziej instruktor to jak najbardziej wręcz podstawa ponieważ musi nie tylko dobrze uczyć, ale także cechować się miłym podejściem i spokojem nawet gdy robimy błędy. Akurat jazdy w OSK Pegaz miałam praktycznie z każdym żeby zobaczyć, czy rzeczywiście wszystko dokładnie ogarnęłam i tutaj nie mogę źle się wypowiedzieć o ani jednym
|
|
|||
|
|||
W pełni się z Wami zgadzam i dlatego sama już powoli się za to zabieram bo chciałabym od nowego roku pójść do szkoły jazdy, żeby w końcu mieć ten upragniony samochód i nie tracić czasu na dojazdy do szkoły oraz pracy autobusami.
|
|
|||
|
|||
Dziękuję w takim razie za Wasze wszystkie wpisy. Widzę, że znacząco tutaj wygrywa OSK Pegaz w takim razie jeszcze trochę popytam znajomych i jak również opinie będą podobne to też na nich postawię ale o tym na pewno Was poinformuję, pozdrawiam
|