Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
Kosmetyki marki Summe - co sądzicie?
Cześć!
Czy macie może dla mnie jakieś podpowiedzi, jeżeli chodzi o wybór dobrej jakości kosmetyków do pielęgnacji domowej cery w zakresie pozbywania się niedoskonałości, ale również problemów z przebarwieniami. Pozdrawiam |
|
|||
|
|||
Akurat jeśli chodzi o wybór dobrej jakości kosmetyków do pielęgnacji cery w zaciszu domowym to tutaj zdecydowanie mogę polecić Wam do sprawdzenia właśnie serie kosmetyków marki Summe. Naturalny skład, dobre ceny i rozbudowana oferta produktów które naprawdę realnie pozytywnie wpływają na naszą cerę.
|
|
|||
|
|||
W mojej opinii jak najbardziej dobry wybór, co do serii kosmetyków jaka może sprawdzić się przy problemach związanych z zanieczyszczona skórą i trądzikiem to polecam sprawdzić Summe Balance ponieważ wykazuje silne działanie przeciwzapalne, antybakteryjne oraz zmniejszające pory. Ze wskazaniem do leczenia skóry tłustej i pierwszych oznak trądziku.
|
|
|||
|
|||
Dzięki wielkie za podpowiedzi! Na pewno sprawdzę i oby to nie był koniec naszego tematu
|
|
|||
|
|||
Na przebarwienia zdecydowanie seria BeClarity https://summe.pl/seria/beclarity/ z której też korzystałam, bo niestety ale problemów miałam z tym naprawdę sporo po nastoletnich latach kiedy trądzik nie chciał odpuścić. A co ważne kontroluje produkcję i syntezę melaniny, hamując tym samym aktywność enzymatyczną tyrozynazy i tym samym poprawia nierównomierny koloryt skóry
|
|
|||
|
|||
nie znam tych produktów, jeśli chodzi o kosmetyki to kupuję najczęściej te z Eveline, są dostępne w większości drogerii ( ja zwykle zaglądam do Hebe). polecam szczególnie ten aloesowy płyn micelarny, o działaniu odświeżającym i łagodzącym., super jest
|
|
||||
|
||||
Czy takie kosmetyki są naturalne?
|