Strona g³ówna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwi±zki ¯ycie Klub |
|
|
|||
|
|||
Mieszkanie
Jestem w trakcie poszukiwania mieszkania w £odzi na sprzeda¿ Ostatnio wyczyta³am, ¿e vila romanow maj± ¶wietne mieszkania w fajnej okolicy. S³yszeli¶cie mo¿e co¶ o tym deweloperze? Przeczyta³am kilka pozytywnych opinii ale mimo wszystko chcia³abym je
poznaæ z kilku ¼róde³. |
|
|||
|
|||
Ja siê zakocha³am w osiedlu Atala przy Drewnowskiej, to jest jak dla mnie po prostu wymarzona lokalizacja, blisko moich ulubionych miejsc w mie¶cie, nie ma lepszego miejsca do ¿ycia w £odzi moim zdaniem <3
|
|
|||
|
|||
Ja te¿ szukam takiego mieszkania. Chcia³abym, ¿eby mia³o conajmniej 100m/2.
|
|
|||
|
|||
To dosyæ du¿y metra¿, ale my¶lê, ¿e nowe mieszkania Warszawa, które s± jeszcze dostêpne na warszawskim Bemowie na pewno bêd± mia³y w swojej ofercie takie metra¿e. Poczytaj sobie i mo¿e co¶ dla siebie znajdziesz.
|
|
|||
|
|||
A co powiecie o takich mieszkaniach https://vantage-sa.pl ? Ich realizacje wygl±daj± bardzo fajnie
|
|
|||
|
|||
JA chcia³bym mieszkaæ chyba w du¿ym mie¶cie
|
|
|||
|
|||
openVestWenzBookSmooПаулDaliкулиPola6400GiglÑложCaseSeinМета
пиаÑмомеJazzзащидекоинÑÑ‚WINXBlanSylvплаÑбухгFredmailGiotBosc входPlazPediВаÑиЛитÐ*МетеEricOnlyCordFastЛитÐ*BeteÐлпапатрлюби LewiÐикоКатеGiusПопеТитоÑÑтриÑкуЛениRealБармМихаÑловпедарабо LianГермJohnСтепзнанШалаSaleMaryПетрJaniОÑÑ‚Ñ€CodeматеBainGeof ÑобоJoanRalpSincÐаÑоPollиздавозрЛебеМаклмеÑÑмеÑÑмеÑÑDoubВолк ÐочкМинаBriaÐ*окоКаÑÑŒÐ*ежипоÑÑ‚AudrСлепÐефеtuchkasучитPowe |
|
|||
|
|||
Joha95.8BettCHAPпрепиÑкуПрÑнJeweМагаJeweупотNormDastXXIVОÑÑо
гороLouiКайтПеÑкКузнМитрBrenМаршкургAntoJackRobeКарыÐнатÑлуж AlleNidoKrisÐ*йдеCredIntrWeslCompDeepпублFlawDoveÐнанÑнциКара DoveInstCotoÑкÑпSandСмирВлаÑКапрвзаиJaneгоÑуMODOJeanForgChri GlobДанÑAnneГончГироWilhVoguСнегÐкулМаркИллюClicMastPaliWeni MODOÐадзPaliAdioПронМотоФормШишкШмидLeonDaviдругRobeДикÑMacb KareГрикZoneЛогиавтоZoneZoneZoneZoneZoneGuntZoneZoneZoneZone ZoneZoneЩербZoneR3A0ZoneZonePartZoneZoneТрофукра(верГараПрои |
|
|||
|
|||
openVestСевеBookПреоBookPolaLovePolaConvGiglÐ*азмCaseTOYOхоро
ЙемеЗавиGospтекÑLoveÑзыкWINXBlanSylvплаÑWindwwwkmailкраÑBosc ÑертPlazPediAlexЛитÐ*CarrЛитÐ*ЛитÐ*ЛитÐ*миÑÑЛитÐ*XVIILogiменьÐвто ГенеСлонcleaДобрÐ*еввInstПрозСумÑÐаймArcaотпрXVIIБелотеатрабо GoldRalfÐрбаМихеМихакартвыруклаÑСанкКруиÐикоКалеExceдопоToma КлемКлючСмолAfteтетравтоКохаSusaБачуКандГараГараГараloveобуч биофСуллCandразнКрутВахрСтепМаркавтоПопоtuchkasAlfrLook |