Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
Aranżacja i projektowanie wnętrz
Niedawno wprowadziłam się do nowego mieszkania. Teraz pora je urządzić. Z racji, że nie znam się na urządzaniu wnętrz, postanowiłam zatrudnić osobę specjalizującą się w aranżacji. Może macie jakieś osoby godne polecenia z Łodzi bądź okolic? Jak narazie najbardziej spodobały mi się projekty firmy Anna Interiors. Wnętrza są bardzo nowatorskie, robią spore wrażenie. Właśnie tak wyobrażam sobie swoje mieszkanie A jak to u was jest, wolicie urządzić dom same czy z czyjąś pomocą?
|
|
|||
|
|||
Zdjęcia to jedna rzecz, a jak to będzie w praktyce wyglądać u Ciebie to druga sprawa.
|
|
|||
|
|||
Cytat:
Moja znajoma korzystała z usług właśnie firmy Anna Interiors. Pomysłów mają co niemiara, pamiętam że nie mogła się zdecydować Mieszkanko wygląda teraz świetnie |
|
||||
|
||||
Potwierdzam, że skorzystanie z usług profesjonalistów to świetny pomysł. Ja jestem z Warszawy i współpracowałam z http://www.urzadzamypodklucz.pl/. Mogę z czystym sumieniem polecać.
|
|
|||
|
|||
A ja bym wolała poszukać inspiracji w Internecie i sama pokombinować, to ja będę mieszkać w moim domu, więc to ja powinnam urządzić go tak, żeby się w nim dobrze czuć :P
|
|
|||
|
|||
Dokładnie. W internecie jest tyle projektów i gotowych aranżacji, że spokojnie można wybrać coś do swojego mieszkania czy domu. Moim zdaniem płacenie za tego typu usługi jest bez sensu. No ale co kto woli Dla mnie to sama przyjemność urządzać swoje mieszkania. Wszystko dobieram samodzielnie. No oczywiście korzystam z projektów, przeglądałam mnóstwo gotowych aranżacji i w ten sposób wyrobiłam swój ulubiony styl. Np. ostatnio miałam remont łazienki i szukałam projektów na stronach producentów płytek. M.in. Paradyż ma fajne aranżacje pod tym linkiem. Oprócz tego jest mnóstwo blogów na których również można znaleźć ciekawe projekty.
|
|
|||
|
|||
Witam moim zdaniem warto wynająć biuro projektowe, razem z mężem robiliśmy generalny remont mieszkania w Krakowie, myśleliśmy że zaplanujemy wszystko sami ale nie wszystko pasowało tak jak chcieliśmy. Pomogli nam specjaliści z wizualizacje architektoniczne kraków dzięki temu można zobaczyć jak będzie wyglądało nasze mieszkanie po remoncie - urządzone w takim stylu w jakim chcemy. Dzięki temu łatwo coś zmienić bez wydawania dużych pieniędzy. Projekty są przygotowywane indywidualnie. Mieszkanie po remoncie wygląda rewelacyjnie
|
|
|||
|
|||
Cichawoda, bo tak naprawdę chodzi o to, że jak sama przeglądasz przykładowe aranżacje wnętrz w internecie to nie po to, by odwzorować coś kropka w kropkę, tylko aby się zainspirować, poszukać rozwiązań, połączeń kolorystycznych, czasem konkretnych mebli... Wiadomo, że nie będzie to w 100% odwzorowane wnętrze ze zdjęcia, z resztą ja uważam, że każde mieszkanie powinno mieć swój niepowtarzalny klimat. Klimat nadany przez mieszkańców i ich gust, a nie przez wiedzę i gust projektanta
|
|
||||
|
||||
również jestem zdania, że najlepsza opcja jeśli chodzi o projektowanie wnętrz to wsparcie się specjalistami w danej dziedzinie, zamiast mozolnego kombinowania na temat każdego detalu na własną rękę my przy projektowaniu kuchni skorzystaliśmy z usług firmy http://www.aranzacjekuchni.com.pl/ i była to bardzo dobra decyzja, mają sporo fajnych pomysłów, część z nich można zobaczyć na stronie, poza tym często oferują różnego rodzaju promocje
|