Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
|||
|
|||
Sypialnia w czerni
Witam, urządzam swoją sypialnię i bardzo podobają mi się sypialnie, w których kolorem przewodnim jest czerń. Jednak chcę , żeby to było zrobione ze smakiem i elegancko, dlatego zastanawiam się nad skorzystaniem z usług pracowni architektonicznej Architetto. Współpracowałyście może z nimi, możecie polecić, bo przyznam, że mnie uwiodły zdjęcia ich projektów?
|
|
|||
|
|||
Wiem, że moi znajomi zastanawiali się też nam zamówieniem projektu swoich wnętrz, ale koniec końców trafili ponoć na fajnego pana od remontu, który we wszystkim im pomógł. Możesz sobie tutaj sprawdzić jego ofertę, może okaże się coś godnego uwagi dla Ciebie
|
|
||||
|
||||
Planowanie i aranżacja sypialni dla dwóch osób może wiązać się z koniecznością poszukiwania kompromisu. Osoby o odmiennych wymiarach ciała i preferencjach dotyczących snu będą potrzebowały różnych rozwiązań. Jednak wiele z nich da się skutecznie pogodzić i stworzyć komfortową przestrzeń dla obojga partnerów.
______________________ Sypialnia dla dwojga - jak pogodzić różne oczekiwania i potrzeby? |
|
|||
|
|||
|