Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
Czas wolny w tygodniu...
Macie dużo czasu wolnego w trakcie tygodnia?
Na co wam go wystarcza? |
|
|||
|
|||
Przeważnie udaje mi się w ciągu dnia znaleźć chociaż pół godziny na lenistwo.
Wtedy przeważnie włączam sobie jakąś gierkę online. Ostatnio wciągają mnie klasyczne strategie, jak np. ta: http://dogry.pl/plemiona |
|
||||
|
||||
Niestety nie mam zbyt dużo wolnego czasu.. ;/
|
|
|||
|
|||
ja w wolnym czasie staram się pobiegać, ale tak jak poprzedniczka. Nie mam go raczej zbyt wiele
|
|
|||
|
|||
Ja mam bardzo mało wolnego czasu w tygodniu. Niestety praca całkowicie mnie pochłania : (
|
|
|||
|
|||
Ważne aby rozgraniczyć życie osobiste od pracy, wtedy przychodząc do domu mamy głowę wolną od myśli związanych z pracą i dużo łatwiej zorganizować sobie ten czas. Ja w pracy spędzam większą część dnia ale wystarcza mi czasu na moje hobby.
|
|
|||
|
|||
Niestety nie mam za wiele wolnego czasu. Mam bardzo wyczerpujacą pracę, dodatkowo dwójka dzieci w domu wymaga uwagi więc raczej wypoczywam w sobotę i niedzielę kiedy to nie ruszam się z łóżka do 11 rano, a czasem nawet dłużej uda mi się poleżeć
|
|
|||
|
|||
Też niestety nie mogę się pochwalić taką ilością czasu jaką bym chciała. No bo praca, dom, rodzina, pies, kot, wszystko wymaga uwagi. Ale piątkowe wieczory należą do mnie i tylko do mnie. Wszyscy już to wiedzą.
|
|
|||
|
|||
ja mam trochę wolnego czasu, ale to tylko ze względu na to, że studiuję i w sumie niedługo sesja także nagle będę mieć mniej czasu, ja swój wolny czas zazwyczaj spędzam w kuchni, ponieważ uwielbiam gotować, dzisiaj na przykład upiekłam babeczki i ciastka
|
|
|||
|
|||
Ja to mam tak dość sporo czasu wolnego w tygodniu. Jednak staram się aktywnie spędzać czas. Jak jest zima to po prostu chodzę regularnie na basen a natomiast jak jest ciepło i lato już to od razu biorę rower i robię sobie jakąś wycieczkę rowerową w jakąś dłuższą trasę.
|