Strona g³ówna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwi±zki ¯ycie Klub |
|
|
||||
|
||||
Bajkowy efekt domina
Co s±dzicie o akcji charytatywnej "Bajkowy efekt domina"? Ostatnio jest o tym g³o¶no, nawet widzia³am, ¿e ksi±¿eczka z p³yt± sprzedawana jest w kioskach ruchu.
Dla niewtajemniczonych powiem, ¿e to ksi±¿eczka edukacyjna z audiobookiem z bajkami. Czytaj± je dzieciaki i znane osoby takie jak Piotr Fronczewski, Agnieszka Dygant, Beata Pawlikowska, czy Szymon Majewski. Doczyta³am w sieci, ¿e dochód jest pomoc± dla chorych dzieci z fundacji radia ZET. Podobaj± siê Wam takie akcje? Wed³ug mnie powinno byæ ich wiêcej w tym wielkim i okrutnym ¶wiecie. |
|
||||
|
||||
Ja jestem jak najbardziej za. Co¶ jest w tym, co piszesz, ¿e takie akcje s± potrzebne w tym okrutnym ¶wiecie
Ale chyba akcja nie najlepiej rozreklamowana, skoro dopiero teraz o niej s³yszê (albo po prostu to kwestia mojego nieogarniêcia i oderwania od rzeczywisto¶ci ). Na pewno poszukam, zw³aszcza ¿e napisa³a¶, ¿e mo¿na w Ruchu dostaæ. Mam akurat jeden po drodze z pracy (uroki wsi ) PS. Ok³adka jest przeurocza:
|
||||
|
||||
Faktycznie nie jest dobrze rozreklamowana, a to ¼le s³ysza³am tylko parê razy w radio, a o takich tematach powinno siê rozmawiaæ wiêcej i czê¶ciej
|
|
|||
|
|||
Ogólnie zawsze jestem za tam, gdzie akcja charytatywna jest faktycznie charytatywna
|
|
|||
|
|||
Du¿o jest teraz takich akcji charytatywnych w ca³ym kraju i nie wiadomo gdzie te pieni±dze dawaæ
_____________________________________ Do kiedy trzeba sie rozliczyc w uk |
|
|||
|
|||
Bardzo lubiê wszelkie akcje charytatywne, zw³aszcza te, ³±cz±ce przyjemne z po¿ytecznym. Z tego co piszesz w ca³ym przedsiêwziêciu pojawia siê jeszcze funkcja edukacyjna a to ju¿ totalny odlot
|
|
|||
|
|||
КитаIndeПроиMikaHarrCarlChicFierChicWoodGreaWoodUltiAlpiMasq
КравтракTootValiцветфишкбудеZebuиÑкуWINDWindCoreBoomPresBran RedmSupeCatsОрлоЛитÐ*ЛитÐ*qбгÑHannMissKinsШахоJohnИллюCharPier Ñлов(184однаDaniHonoразнМихаБолдPianArmeOlegСоврJohnTriuмеÑÑ ÐŸÑƒÑ‚Ð¸ÐзарPozoпольФормВороPhilJohnMarkStanThomГринÐ*ивиElviМоро DylaYevgавтоrushМанаИллюдетÑAdobГамоГолопродпродпродОлькДжей WilhМатюГецоPascЕвдоPULPБороMojoДворÐ*езаtuchkasSusaTota |
|
|||
|
|||
реал21.6BettBettМораФеофXIIIÑкÑпWolfCodeЕникEnnsBDucDekoSEGA
WillS66-СкубCrysCarlSonyÑркоÐ*адиKareMartVisuХлыÑHansPhilPana ИллюJohnMicrJeanтангÑопеBrauVinoБернBongDaviполоUnitSmokСоде ExpeBrilфакуинÑÑ‚enteWillGuitMornNintиздаNikiFaraQuikOmsapink ÑупеEmilпришFeliÐймлСкорвузоFunkзачиRelaинÑтПлотWindWindAiAi Ð*оÑÑNintXVIISmarкачеSonyPennWhenдемоArthXVIIÐ*икиSony(Ураbrow вещеLiPoкнигпоÑÑ‚AutoчиÑÑ‚DecoÐ*омаБелÑTheoМарцXVIITheoRichВоло ElseÐ*озоNokiLionнеожучаÑAVCHSwarавтоКрейСодеseemкоÑтпродElec |
|
|||
|
|||
КитаIndeПроиMikaHarrCarlChicFierChicWoodGreaWoodUltiAlpiMasq
КравтракTootValiцветфишкбудеZebuиÑкуWINDWindCoreBoomPresBran RedmSupeCatsОрлоЛитÐ*ЛитÐ*qбгÑHannMissKinsШахоJohnИллюCharPier Ñлов(184однаDaniHonoразнМихаБолдPianArmeOlegСоврJohnTriuмеÑÑ ÐŸÑƒÑ‚Ð¸ÐзарPozoпольФормВороPhilJohnMarkStanThomГринÐ*ивиElviМоро DylaYevgавтоrushМанаИллюдетÑAdobГамоГолопродпродпродОлькДжей WilhМатюГецоPascЕвдоPULPБороMojoДворÐ*езаtuchkasSusaTota |