Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
||||
|
||||
Czy małe dziecko można zabrać na rejs statkiem?
Czy małe dziecko można zabrać na rejs statkiem?
jak to wygląda jesli chodzi o bezpieczeństwo? |
|
|||
|
|||
Wydaje mi się, że tak - jeśli normalnie masz malucha przy sobie, pilnujesz itd,
to kwestia bezpieczeństwa taka jak i w aucie, samolocie, czy autobusie. Nie sądzę, żeby tutaj była jakaś wielka różnica, a jeśli chodzi o kołysanie to akurat szkraby są do tego przyzwyczajone, więc żaden kłopot Zerknij sobie na http://rejsy.pl/ jeśli chodzi o wybór takiej wycieczki, mają całą masę ofert od różnych armatorów i ceny ok jak na taką przygodę, więc myślę, że warto. |
|
|||
|
|||
Można, jeśli nie ma choroby lokomocyjnej
|
|
||||
|
||||
Moim zdaniem rejs statkiem po Wiśle może być bardzo ciekawą atrakcją dla rodziny z dzieckiem! Jest to doskonały sposób na spędzenie czasu razem, który może być zarówno relaksujący, jak i pełen przygód. Podczas takiego rejsu cała rodzina będzie miała okazję podziwiać piękne widoki i malownicze krajobrazy Krakowa. Dla dzieci może to być fascynujące doświadczenie, gdy będą mogły obserwować miasto z zupełnie innej perspektywy.
|
||||
|
||||
Wszystko zależy od danej wycieczki. Sprawdzaj w informacjach o rejsie.
|
|
|||
|
|||
Wybierając się na rejs statkiem, warto się do niego odpowiednio przygotować i poszukać pomocnych informacji. Przygotowanie do rejsu statkiem obejmuje nie tylko pakowanie odpowiedniego bagażu, ale także zapoznanie się z zasadami bezpieczeństwa na morzu, planem podróży oraz warunkami pogodowymi. Szukanie pomocnych informacji może obejmować konsultację przewodników turystycznych, stron internetowych specjalizujących się w tematyce morskiej https://sucha24.pl/artykul/co-powini...edziec/1213175 , a także rozmowę z doświadczonymi żeglarzami
|
|
|||
|
|||
Myślę, że jest to zbyt duże ryzyko.
|
|
||||
|
||||
Również jestem ciekawa. Zastanawiałam się nad takimi wakacjami...
|