Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
Łupież pstry - jak się tego pozbyć?
Od paru lat walczę z tymi wstrętnymi plamami, a one ciągle wracają Macie może jakiś skuteczny sposób na pozbycie się tego diabelstwa? Lato idzie, a ja w kropki jak biedronka
|
|
|||
|
|||
Podobno pomaga mycie Nizoralem, ale osobiście nie próbowałam...
|
|
||||
|
||||
Sprawdziłam Nizoral, choć dość drogi jest najlepszy. Próbowałam dosłownie wszystkiego, co jest na rynku. Nizoral jest w saszetkach około 3-4 złotych za jedną. Ja umyłam nim włosy około 10 razy i przeszło. Teraz jak się tylko pojawi łupież od razu sięgam po Nizoral i jedno mycie pomaga
|
|
|||
|
|||
A może ziółka. Ponoć bardzo dobrze działa świeży aloes. Bierze się świeżo przycięty liść i wciera bezpośrednio w skórę. Pomaga też podobno olejek rycynowy.
|
|
|||
|
|||
Dzień dobry. Bardzo ciekawi mnie jak to wszystko działa. Jaka jest kolejność wykonywanych czynności i jakie jest prawdopodobieństwo popełnienia błędu, który rzutuje później na efekty końcowe. Czy ktoś coś wie?
____________________ Nasze ceny wyciągną Ciebie z kłopotów hotel radom - Hotel Wasik przekonasz się. Ostatnio edytowane przez Sandie1445 : 25-06-2014 o 10:01. |
|
||||
|
||||
W analizie pierwiastkowej często wykorzystuje się włosy rosnące w części potylicznej głowy, ale nie jest to reguła. Nie mogą być jednak farbowane, a w dniu ich pobrania nie powinniśmy na nie nakładać żadnych środków do stylizacji. Jeśli jest na nich farba, z analizą trzeba poczekać, aż pojawi się odrost.
________________________ gdzie można wykonać badanie włosa |