Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
Gdzie kupić kamizelkę futrzaną?
Witajcie. Czy znacie jakiś sklep, w którym można kupić ładne, eleganckie kamizelki futrzane ? Ewentualnie futra naturalne ?
|
|
|||
|
|||
Bezrękawniki i kamizelki damskie na Ceneo.pl dostaniesz i to w całkiem atrakcyjnych cenach. Takie futrzane też widziałam w tej kolekcji, ale mnie bardziej interesują takie w formie swetra. Mamy w pracy bardzo chłodno i zanim nie naprawią ogrzewania, to będę zmuszona ubierać się w taki bezrękawnik. Ten, co sobie upatrzyłam, jest bardzo elegancki, więc do biura idealnie będzie się nadawał.
|
|
|||
|
|||
Mi na przykład bardzo podobają się bezrękawniki damskie które mają w sklepie Yups https://yups.pl/pol_m_Odziez_Kamizelki-249.html i sama sobie właśnie na jesień sprawiłam u nich czarną kamizelkę z kapturem Och Bella. Natomiast sam wybór jest ogromny, no i można trafić na niezłe przeceny jak aktualnie chcecie sobie coś sprawić
|
|
|||
|
|||
Ja ostatnio natknęłam się na bardzo fajne kamizelki damskie w sklepie internetowym MOHITO Muszę przyznać, że wybór mają tam naprawdę bardzo duży A moim zdaniem taka ciepła, futrzana kamizelka to świetne rozwiązanie na chłodniejsze, jesienne i zimowe dni Wydaje mi się, że pasuje do wielu stylizacji i można ją założyć na najróżniejsze okazje.
|