Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
ja mam spacerówké z której jestem mega zadowolona, anex air x, spacerowka , barzo lekko i przyjemnie sié prowadzi, sklada sie na pasko, rozkada sie do pozycji lezacej, kosz na zakupu duzy , kola male ale sprytne i nie straszne im zadne przeszkody.
|
|
|||
|
|||
Widzę powyżej, ze moja imienniczka równiez jest zachwycona spacerówką Anex air/x! Polecam ją z czystym sumieniem! Jest niezwykle poręczna, lekka i mega prosta w obsłudze. Prowadzi się ją płynnie, spacery są czystą przyjemnością
|
|
|||
|
|||
Fajne te spacerówki, ale ja na razie używam tej od x-landera i w zupełności mi wystarczy, chcę co prawda jeszcze dokupić typowo wyjazdową x-fly ale to już przed samym wyjazdem ogarnę
|
|
|||
|
|||
maialam ja na uwadze ale ostatecznie kupilam Anexa air x i nie żałuje super poręczna lekka wygodna dla dziecka i super sprawdza sie na wyjazdach
|
|
|||
|
|||
Dziewczyny tutaj polecają drogie wózki xlandery i anexy a moim zdaniem SPIN będzie dla Ciebie najlepszy. Jakościowo niczego mu nie brakuje także nie ma co przepłacać na drogie wózki. Szkoda kaski
|
|
|||
|
|||
ja mam easyGo model virage ecco, kupowaliśmy bo ma szerokie siedzisko na kombinezon zimowy i kocyk. Bo my akurat w lutym kupowaliśmy więc musiałam na to zwrócić uwagę
|
|
|||
|
|||
Odpowiada mi spacerówka x-ladnera i na żadną inną bym jej nie zamieniła, te wszystkie inne mają albo malutkie kółeczka albo wyglądają niezbyt solidnie
|
|
|||
|
|||
Ja od siebie polecam spacerówkę Anex air x, nadaje sie na kazdy teren nawet ten trudniejszy, posiada amortyzacje w przednich kołach, rozkłada się do pożycji leżącej, syt etem przeciwwstrząsowy jest, kosz na zakupy wystarczający jak dla mnie, no i desing wyjątkowy.
|