Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
a jak sądzisz ? Kapitalnie! już pierwsze spotkanie dało mi niezłego motywacyjnego kopa i zaczęłam już nawet działać kupiłam też dodatkowo ten kurs w formie książki to też ogromna skarbnica wiedzy!
|
|
|||
|
|||
to fakt książka jest super i już otwiera oczy na wiele spraw. Fajnie, ze jesteś zadowolona, sama zobaczysz jak zaczniesz wprowadzać takie małe zmiany jak szybko pojawiają się efekty
|
|
|||
|
|||
wiem wiem, na terapie decyduje się na pewno ale to już po nowym roku bo póki co jestem na wyjezdzie w gorach
|
|
|||
|
|||
a czy ta pani Monika ma jakąś stronę lub można ja znaleźć na mediach społecznościowych ? proszę o namiar!
|
|
|||
|
|||
Cytat:
tak jest strona internetowa https://jemcochce.pl/, poza tym jeszcze na facebooku na pewno znajdziesz fanpage |
|
|||
|
|||
Cytat:
super, bardzo bardzo dziękuje za namiar. dziś po pracy poczytam sobie na ten temat ale generalnie sama tez planuje cos zmienić w tej serze mojego zycia. bo to juz nawet nie chodzi o wzrost wagi przy nadmiernym jedzeniu ale jak czlowiek czuje, ze traci kontrole i bten stosunek do jedzenia jest nie taki jak byc powinien to zdecydowanie warto coś z tym zrobić. |
|
|||
|
|||
hmmmm psychodietetyk? po pandemii gdy zaczęliśmy zajadać stres nerwy problemy i samotność to każdy ma kiepski stosunek do jedzenia i może mu się taka pomoc przydać
|
|
|||
|
|||
Ja z pomocy psychodietetyka nie korzystałam. Tzn korzystałam ale pośrednio. Wykupiłam kursoksiążkę i sama ze sobą w zaciszu własnej duszy walczę ze złymi nawykami żywieniowymi. Nie jestem taka odważna i przebojowa żeby robić to z kimś, wolę sama
|
|
|||
|
|||
taka pomoc profesjonalisty czasami jest na wage zlota. Ja regularnie odwiedzam dietetyka, tutaj chodzę https://odchudzanie.medicover.pl/ . Uwazam, ze to mi naprawde duzo daje, bo nie dosc, ze mam diete taka jak powinna byc, pewnosc, ze jem dobrze i zdrowo, to jeszcze dostaje ogromne wsparcie i zawsze moge o wszystko dopytac, pogadac, powiedziec o watpliwosciach i trudnosciach, dla mnie to jest najlepsze
|
|
|||
|
|||
Jeśli trafiłaś tez na dobrego dietetyka który daje wsparcie to dobrze, jednak przeważnie dietetycy nie specjalizują się w motywowaniu i psychologicznym aspekcie odchudzania. Raczej to "robota dla psychodietetyka.
|