Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
||||
|
||||
Mi bardziej podoba się farba - oczywiście jeżeli na ścianie wykonane są staranne gładzie.
Można nakleić coś fajnego na ścianie __________________ domki letniskowe nad morzem |
|
|||
|
|||
Ja też wolę farbę - w tym roku szykuje nam się malowanie - własnie wybieram kolory.
|
|
||||
|
||||
Ja bym wybrała nie tyle tapetę co fototapetę Zobacz sobie realizacje tej firmy - http://www.produkcjafototapet.pl/ - jedna z nich powstała u mnie, ale nie powiem która
|
|
||||
|
||||
Mi o wiele bardziej podobają się farby - może dlatego, że jestem fanką czystych, nowoczesnych wnętrz Swoje mieszkanie pomalowałam na kolor biały.
________________________ Krzesła Łódź - największy wybór w sieci |
|
|||
|
|||
U mnie w domu tylko malowane ściany.
Dosyć się tapet naździerałam w dzieciństwie. |
|
|||
|
|||
właśnie będę urządzała pokój dla synka i się zastanawiam nad jedną ścianą z tapety a reszta malowana farbą powinno wyjść fajnie.
|
||||
|
||||
Nie bardzo wiem jak jednoznacznie odpowiedzieć na Twoje pytanie. W zeszłe lato sama miałam remont całego mieszkania i zdecydowałam się na farbę. Uważam, że niektóre tapety wyglądają po prostu tandetnie, dlatego stawiam na prostotę i pewność, że nic się nie będzie odklejać. Nie żałuję tego wyboru. Co więcej - postawiłam na nowoczesne malowanie ścian - dwie w jednym kolorze, dwie w innym
|
|
||||
|
||||
W zeszłym roku zrobiliśmy u siebie generalny remont i tym razem zdecydowalismy się na robiące wrażenie fototapety na ścianę, i w salonie, i w kuchni. Oczywiście, wszystko musi być wybrane z głową i ze smakiem żeby nie przesadzić, ale efekt przerósł nasze oczekiwania.
|
|
|||
|
|||
farba chyba będzie wygodniejsza i łatwiejsza w realizacji
|
|
||||
|
||||
Tak ale niekoniecznie wszędzie będzie się dobrze prezentowała. Sama mam dość krzywe ściany w domu i niestety jedynym rozwiązaniem aby dobrze się prezentowały było zastosowanie tapety..
Mam je w dwóch pomieszczeniach . W sypialni oraz salonie. Salon jest wytapetowany cały. W sypialni tapeta jest jedynie za węzgłowiem łóżka. Wzór retro. W sieci jest sporo ciekawych sklepów z tapetami. Tak jak tutaj . Możecie sobie przejrzeć ponieważ jest tam trochę inspiracji urządzania wnętrza. |