Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
najbardziej podoba mi się zestawienie małej czarnej ze srebrnymi lub czerwonymi dodatkami.
Do małej czarnej założyłabym torebkę Torebka BELLUCCI - R-110 Czerwony Lak Wzor (widziałam taką na http://www.eobuwie.com.pl/torebki.html) i srebrne szpilki NEŚCIOR. Do tego dyskretna srebrna biżuteria i mamy gotowy zestaw. Ostatnio tak ubrałam się na wesele to koleżanki i bardzo podobała się wszystkim moja stylizacja. |
|
|||
|
|||
Złoto i srebro pasuje.
|
|
|||
|
|||
Możesz wejść sobie na super stronę domodi.pl gdzie jest milion różnych dodatków, i sama zaprojektować zestaw, zobaczyć jak wszystko razem się komponuje i zamówić, a jeśli chodzi o takie dodatki pasujące do czarnego koloru to według mnie marka river island jest chyba najbardziej stylowa i klasyczna, do czarnego koloru na pewno coś dobierzesz
|
|
|||
|
|||
Mała czarna zawsze prezentuje się dobrze, sama czy z dodatkami. Ja osobiście przepadam za polączeniem czerń+ złoto. A raczej imitacja złota, bo na prawdziwe mnie nie stać :P Do klasycznego krou sukienki pasuje niemal wszystko, zależy czy chcesz nadac swojemu image'owi troche pazura i awangardy :P
|
|
||||
|
||||
Jeśli chodzi o taki najbardziej podstawowy dodatek do małej czarnej,
to oczywiście odpowiednia torebka Czasem fajnie ją zestawić nie z klasyczną, i nieco nudną torebką, ale z czymś bardziej unikalnym, wystrzałowym. Fajną torbę widziałam np. ostatnio w Art-Madam - to taki serwis, w którym swoje ręcznie robione torebki ( i inne rzeczy) wystawiają projektanci, zawodowcy ale i dziewczyny amatorki, które czasem potrafią takie cuda wykonać, że głowa mała. I jeszcze ma się pewność 100% unikatowości danej rzeczy. Polecam zerknąć. |
|
|||
|
|||
Mała czarna musi być odpowiednia dopasowana z jakąś unikatową torebką. Nie wszystkie torebki pasują do tzw 'małej czarnej'. Należy po prostu przymierzyć daną rzecz i to już od Ciebie będzie zależało jak na Tobie to będzie leżeć oraz jak w tym będziesz się czuła.
|
|
|||
|
|||
Wszystko zależy od okazji.
Jeśli chcesz wyglądać elegancko, np. w święta, postaw na żakiet w stylu tych: http://www.jupka.pl/pl/c/Zakiety/68. Na imprezę, np. sylwestra możesz zaszaleć z biżuterią. Najlepiej wygląda chyba duży naszyjnik i kolczyki do kompletu. Do tego buty i torebka w podobnym kolorze i możesz się bawić |
|
|||
|
|||
Klasyczna mała czarna dobra na wszelkie okazje. To jest wspaniałe, że wystarczy odpowiednia biżuteria (moje ukochane srebro!) lub torebka odpowiednio wystrzałowa lub stonowana i można wszędzie zadawać szyku.
|
|
|||
|
|||
Cytat:
Teraz do oryginalności należy dobry dodatek - czy to kontrowersyjny czy też zwracający uwagę... Ostatnio tez taka moda że najlepszym dodatkiem jest piesek w torebce taki np: york biewer wyglądający z pod pachy albo szpic miniaturowy. Ale to już dodatek ekstremalny ;-) i na dłużej - proponuję zacząć od biżuterii srebrnej, albo jakiegoś paska lub zwiewnej chusty na szyi do tego urocza kopertówka i koniecznie szpilki. |
|
|||
|
|||
Ja do małej czarnej najbardziej lubię założyć złoty, elegancki zegarek. Moim zdaniem idealnie dopełnia cały strój. Zobacz sobie na ewatch.com.pl kupowałam u nich ostatnio i jestem baaardzo zadowolona
|