Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
Jeśli chodzi o czas wolny to mam go bardzo mało ale jak tylko jest staram się go poświęcić na sport.
|
|
|||
|
|||
Ja mam w tygodniu trochę czasu wolnego z tego względu, że mam blisko do pracy i już w domu jestem tak kilka minut po 16. W wolnym czasie się uczę języka angielskiego oraz czytam książki. Właśnie z moim mężem chcemy gdzieś wyjechać za granicę ale najpierw tutaj w szkołach językowych chcemy uzyskać certyfikaty i referencje.
|
|
|||
|
|||
Ja w tygodniu mam trochę czasu wolnego i bardzo lubię spędzać aktywnie czas. Wiadomo sprawa dziewczyny, że w zdrowym ciele zdrowy duch hihi Najchętniej to się wybieram z moim mężem na jakieś wycieczki rowerowe ale to jeśli jest jakaś taka lepsza pogoda a jeśli po prostu jest brzydka to idziemy razem na pływalnie i też jest super
|
|
|||
|
|||
W tygodniu teraz już mam coraz mniej wolnego czasu z tego względu, że po prostu studiuję teraz zaocznie i muszę się teraz właśnie uczyć do mnie do sesji bo naprawdę będzie ciężko jeśli tego nie zdam a nie chcę mieć warunków. Potrzebuję zrobić studia II stopnia bo chcę podwyżkę
|
|
|||
|
|||
Ambitnie
|
|
|||
|
|||
Ja mam coraz mniej czasu wolnego w tygodniu. Jeśli jest to zwykle oglądamy jakiś film lub spotykamy się ze znajomymi.
|
|
|||
|
|||
Ja też mam mało wolnego czasu niestety.
|
|
|||
|
|||
Nie ilość wolnego czasu się liczy, a jakość jego wykorzystania. Ja zawsze wygospodaruję dla siebie chwilę by poczytać, bo czytać uwielbiam. I każdy wie, że ja plus książka równa się mój czas wolny.
|
|
|||
|
|||
Ja nie mam czasu na codziennie bieganie i jakąś siłownię, dlatego zawsze czas wolny gospodaruje na jakiś sport. A możecie mi powiedzieć z jakiej strony zamawiacie swoje artykuły sportowe? Koleżanka poleciła mi http://www.omega-fitness.pl/ i zastanawiam się czy nie kupić sobie jakieś mini hantelek specjalnie dla mnie A Wy znacie jakieś inne sklepy?
|
|
|||
|
|||
Ja też nie mam zbyt wiele wolnego czasu w ciągu tygodnia (dni roboczych), gdyż muszę dojeżdżać do miejsca pracy spory kawał drogi. Licząc podróż w dwie strony to zajmuje to naprawdę całe mnóstwo czasu. Jak wrócę do domu to nie mam już niestety na nic sił.
|