Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
Jaki tusz do rzęs wybrać?
Chciałabym mieć pięknie wydłużone rzęsy Możecie polecić jakiś tusz, którego już używałyście?? Najlepiej gdyby nie rozmazywał się zbytnio.
|
|
|||
|
|||
Rimmel Extra Lash (chyba tak się nazywa, ale na pewno wydłużający). A kiedyś z jakąś gazetą dostałam tusz Eveline - też był świetny! W ogóle zaczynam wierzyć w polskie kosmetyki kolorowe...
|
|
|||
|
|||
Nie polecam Astora - szarpnęłam się i teraz żałuję: maże się, przebija przy malowaniu na powieki i w ogóle do kitu... (
|
|
||||
|
||||
ja mogę polecić tusz Diora "DiorShow", ma ekstra dużą szczoteczkę i naprawdę byłam zadowolona jest dość drogi, ale jak poszukasz w necie jakichs promocji czy rabatów to na pewno da się kupić taniej... i to się tyczy wszystkich kosmetyków
|
|
|||
|
|||
Ja kiedyś używałam takiego w Yves Rochera, ciemnobrązowego - świetnie wydłużał, ale już go chyba nie ma. Tych nowych nie znam, może ktoś coś o nich wie?
|
|
|||
|
|||
Raz miałam Yves i nie pasował mi, używałam go w lato i ciągle miałam tusz rozmazany pod okiem.
Ja jestem fanką bourjois ale jak chcesz na prawdę dobry tusz to raczej zainwestuj z lancome... |
|
|||
|
|||
Ja szczerze polecam niedrogi tusz a według mnie bardzo dobry, a konkretnie tusz Maybelline The Blackest Black-kosztuje jak już napisałam niewiele, ma małą szczoteczkę, co dla mnie jest jego zaletą bo można lepiej dotrzeć do nasady rzęs, a poza tym ma naprawdę mocno czarny kolor.
|
|
|||
|
|||
Cytat:
|
|||
|
|||
A ja polecam volume milion lashes - best of the best
|
|
|||
|
|||
Mi wystarczy nawet najzwyklejszy tusz do rzęs, bowiem moje naturalne są bardzo długie, więc nie muszę jakoś specjalnie ich podkreślać.
|