Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
|||
|
|||
Witaj. Wszystko jest dla ludzi. A tak poważnie, jeśli się wstydzisz to jest ogromny wybór sex shopów internetowych, gdzie zakupy zrobisz anonimowo. Porozmawiaj z partnerem a potem do dzieła. Zwróć uwagę na jakość gadżetów, nie oszczędzaj na tym. Pozdrawiam.
|
|
|||
|
|||
Tak dokładnie nie ma co na tym oszczędzać. Trzeba działać zawsze i wszędzie jeśli się ma z kim. ja już mój pierwszy raz odbywałam z gadżetami. Nie wyobrażam sobie inaczej .. Bo jak to można robić bez gadżetów. Gdzie tu jest ta przyjemność ? Ja to się was pytam.
|
|
|||
|
|||
Ja lubię eksperymentować, ale jakoś zwolenniczką takich gadżetów nie jestem. Martwiłabym się, czy czasem później bez nich będę odczuwała jakąkolwiek frajdę w łóżku. Zresztą mój facet, też jakimś fanem nowości nie jest. Urozmaicać życie łóżkowe można innymi sposobami.
|
|
|||
|
|||
Nie zgadzam się z tym, że psują dodają większej pikanterii i one dodają większego błysku w życiu intymnym i łóżkowym. Po prostu to jest taka rzecz konieczna do tego by cały czas wzniecać na nowo ogień bez tego będzie słabo i nuda może opanować związek.
|
|
||||
|
||||
Ja jestem zdania,ze wszystko jest dla ludzi. Oboje z meżem bardzo lubimy seks tak więc nie stronimy od takich zabawek.
Ostatnio zamawiałam co nie co tutaj: http://ero.shopago.pl/ Jest to sex shop ale powiem Wam,żę mają tam naprawdę fajne zabawki, dobrej jakości. Nie jak w tych tanich stacjonarnych sex shopach Mają tam obecnie świetną kolekcję z 50 twarzy Greya. Zamówiliśmy sobie na przykład taki wibratorek |
|
|||
|
|||
O fajne ale nie wiem czy ja to bym zmieściło :P musiałabym przede wszystkim to spróbować zrobić w jakimś to zaciszu. Akurat to byłoby najlepsze i akurat to byłoby ciekawe jeśli tak bym zaczęła eksperymentować właśnie jakoś tak z kajdankami razem z moim facetem.
|
|
|||
|
|||
Też jestem zdania, że wszystko jest dla ludzi. Seks też I jak zaczyna być nudno w sypialni, to trzeba troszkę podgrzać atmosferę. Ostatnio kupiłam na sensile.eu kilka niegrzecznych zabawek nawet takich o których kiedyś bym nawet nie pomyślała. A jednak przekonałam się do seksu analnego i mam też gadżety do niego
|
|
|||
|
|||
Cytat:
Dokładnie to chciałam napisać! Trzeba próbować nowych rzeczy i od czasy do czasu trochę zaszaleć żeby nie popaść w monotonię i nudę. Jest mnóstwo sklepów oferujących różnego rodzaju gadżety i akcesoria, nawet w internecie - jeśli ktos się wstydzi to to jest najlepsza opcja, wejść na stronę wybrać co nas interesuje i zamówić. Paczki są bardzo dyskretne, nikt się nie domyśli co jest w środku. Ja osobiście wypróbowałam już kilka takich sklepów, najbaerdziej jednak moje oczekiwania spełnia nowedoznania.com.pl Dosyć często korzystam i bardzo sobie chwalę. |
|
||||
|
||||
Przed zakupem obowiązkowo porozmawiaj ze swoim facetem czy mu to pasuje i czy by czasem nie chciał jeszcze czegoś (taniej przesyłka wyjdzie)
|
|
|||
|
|||
Myślę, że jeżeli jesteście otwarci na nowe doznania i wzajemną satysfakcję świetnym prezentem pod choinkę będzie taki zestaw: http://swiaterosa.pl/zestawy-prezent...-gift-set.html Na pewno pobudzi on Waszą wyobraźnię i was zbliży do siebie. Myślę, że mąż też nie miałby nic przeciwko temu.
|