Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
Jaki szampon do włosów przetłuszczających się?
Wypróbowałam już wielu i żaden nie poprawia stanu włosów na tyle, żeby nie umiała ich myć codziennie Może polecicie jakiś?
|
|
|||
|
|||
Najlepszy szampon to pokrzywowy. Nie pamiętam firmy, ale polski w szklanej lub plastikowej butelce, który kosztuje około 2-3 złotych. Polecam go bardzo. Miałam podobny problem, a teraz mogę sobie pozwolić na mycie włosów co 2-3 dni.
|
|
|||
|
|||
Zielona Shauma - polecam!
|
|
|||
|
|||
Jasmine spróbuj odżywek, tyle, że naturalnych np. napar z pokrzywy. Mnie pomógł.
|
|
|||
|
|||
ja stosuje zwyczajnie fructis do przetłuszczających sie./ ale jesli masz problem z tym to po prostu musisz codziennie myc wlosy jak ja. inaczej zaden specyfik raczej nie pomoże. to sprawa gruczołów.
|
|
||||
|
||||
a ja przestałam stosować szampony do włosów przetłuszczających się, teraz stosuję do normalnych i zauważyłam, że przetłuszczają mi się mniej niż wcześniej. A rodzaje szamponu często zmieniam-lubię kupować przez internet bo tam jest zwykle największy wybór a i można trafić na korzystne rabaty, np. na www.okazyjni.pl
|
|
|||
|
|||
Ja stosowałam już wiele szamponów, ale włosy ciągle mi się przetłuszczały. Lubię natomiast szampony Herbal, cudownie pachną i włosy są po nich takie delikatne..
|
|
|||
|
|||
Także moim zdaniem najlepsze są po prostu szampony do włosów normalnych- ładnie wyglądają włosy. Używam teraz szamponu i odżywki Garnier do włosów normalnych- pięknie pachną, ułatwiają rozczesywanie i na długo zatrzymują świeżość włosów
|
|
|||
|
|||
Moja siostra do swoich włosów, które niestety jej się przetłuszczają używa szamponu Joanny z biosiarką-jak na razie jest z niego zadowolona
|
|
|||
|
|||
szampon piwny
Moja siostra odkryła ostatnio, że firma Joanna robi również szampon piwny przeznaczony właśnie do włosów przetłuszczających się. Stosuje go jakiś miesiąc i sama przyznam, że widać efekty. Może myć włosy co drugi dzień, a nie jak do tej pory codziennie.
|