Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
|||
|
|||
Gdzie studiować?
Planuję wybrać się na zarządzanie lub rachunkowość - który kierunek warto wybrać? Gdzie studiować? A może polecacie jakieś konkretne uczelnie? Chętnie poznam Wasze opinie!
|
|
|||
|
|||
Jeśli chodzi o nowoczesne kierunki, to akurat dla mnie nr 1 jest AEH w Warszawie. U nich znajdziesz też właśnie rachunkowość lub zarządzanie. Musisz sprawdzić sobie ofertę edukacyjną, ale tutaj wyboru nie pożałujesz.
|
|
|||
|
|||
Też miałam już okazję słyszeć o tej uczelni i nie ukrywam, że jest dla mnie bardzo dużym zaskoczeniem to, czego się o niej dowiedziałam, bo opinie ma rewelacyjne. Jakie kierunki poza finansami tam polecacie?
|
|
|||
|
|||
Ukończyłam tą uczelnię i jak najbardziej mogę Wam polecić studiowanie tutaj. Rewelacyjne warunki, super kadra pedagogiczna i wiele możliwości po ukończeniu tych studiów. Ja jestem jak najbardziej za i polecam wszystkim niezdecydowanym!
|
|
|||
|
|||
Też szukam jakiegoś konkretnego kierunku, ale mam kilka opcji i kompletnie nie wiem, na co się zdecydować. Mam jeszcze trochę czasu, więc muszę się nad tym zastanowić.
|
|
|||
|
|||
AEH to na pewno uczelnia, która należy do tych prestiżowych i która stosuje nowoczesne metody związane z nauką. Dodatkowo mają też u siebie nowoczesne kierunki.
|
|
|||
|
|||
AEH w Warszawie ma ciekawą ofertę - zapoznaj się z nią, może akurat znajdziesz kierunek, który Ciebie zainteresuje.
|
|
|||
|
|||
A wy jak się na to zapatrujecie?
|
|
|||
|
|||
Też się właśnie zastanawiam. Chce wrócić na studia. Jednak obecnie uczelni w naszym kraju jest dużo. Jest też możliwość nauki online. Na https://wwszip.pl/ jest dostępna oferta na studia zarządzania i kierunki wydają się ciekawe. A jest obecnie otwarta rekrutacja. Czy ktoś z Was może tam się uczy i może podzielić się opinia?
|
|
|||
|
|||
Wbrew pozorom warto rozsądnie przemyśleć wybór uczelni. Pracodawcy często zwracają uwagę na to w jakiej uczelni kończyłeś studia. Decydując się na kierunki medyczne, myślę że Mazowiecka Uczelnia Medyczna, której oferta znajduje się pod adresem: https://mum.edu.pl/ jest dobrym rozwiązaniem.
|