Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
||||
|
||||
Uwielbiam pieski, a wy?
|
|
|||
|
|||
Jesli chodzi o karmę to ja dla swojego psiaka zamawiam szwedzką Bozite. Karmiony jest nią od początku i nigdy nie miał po niej żadnych problemów. Karma ma dobry skład i kilka wariantów smakowych więc można pieskowi urozmaicać dietę
|
|
|||
|
|||
Czy posyłaliście swoje psiaki na szkolenie do tzw. psiedszkola? Mamy owczarka niemieckiego, ma ponad rok i widzę, że słucha nas jak ma ochotę... Dlatego rozważam zapisanie go do psiedszkola - https://www.wojtkowszkolenia.pl/kate...e/psiedszkole/ Widziałam, ze mają super ofertę dla psów w róznym wieku. Daje mi to nadzieję, że uda nam się jeszcze ułożyć naszego pupila.
|
|
|||
|
|||
Cytat:
Mój też jest chowany na Bozicie i wszystko jest jak najbardziej w porządku. Psiak jest zdrowy, silny i energiczny. Każdą porcję zjada ze smakiem a to najważniejsze |
|
|||
|
|||
Cytat:
A gdzie zamawiacie tą Bozite? Moj psiak też bardzo upodobał sobie tą karmę- do tego stopnia, że niczego innego nie chce jesć I zastanawiam się, szukam, gdzie wychodzi najkorzystniej cenowo? |
|
|||
|
|||
Wiesz co, słyszałam, że na stronie tego sklepu didexstal.pl jest możliwy do kupienia kojec dla psa na podwórko w całkiem dobrej cenie. Jeżeli chcielibyście kupić dla swojego psa jakieś miejsce . w którym mógłby odpoczywać latem, to tam bez wątpienia je znajdziecie.
|
|
|||
|
|||
Dobrze jest mieć sprawdzony sklep dla swojego pupila
|
|||
|
|||
Warto dbać nie tylko o fizyczne zdrowie psa ale również psychiczne swojego pupila, dlatego jeśli twój pies boi się jeździć autem to przetestuj https://www.adaptil.com/pl/Produkty/...ransport-Spray.
|
|
|||
|
|||
Jeśli chodzi o karme to ja dla swojego psiaka zamawiam Bozite i ta karma świetnie nam się sprawdza. Ma dobry skład, piesek jest po niej zdrowy, nie ma żadnych problemów żołądkowych i chętnie zjada swoje porcje.
|
|
|||
|
|||
Pies to duża odpowiedzialność. Powinniśmy najpierw zastanowić się czy mamy dla niego wystarczająco czasu
|