Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
|||
|
|||
Filtr do wody w domu?
Jaki filtr do wody do domu możecie polecić? Na https://filtrosfera.pl/ są dostępne w formie czajnika albo butelki, ktoś z Was może taki ma i może podzielić się opinią?
|
|
|||
|
|||
Bardzo ważną sprawą jest to aby właśnie nasza woda z kranu była we właściwy sposób przefiltrowana i zdatna do picia. W takiej sytuacji wtedy najlepszy filtr do wody będzie bardzo mądrym rozwiązaniem i ja się również na to zdecydowałam.
|
|
|||
|
|||
czy trzeba go wymieniać?
- akcesoria imprezowe PyroTech SHOP Ulica: Franciszkańska 66/68 Nr lokalu: Kod pocztowy: 91-825 Miasto: Łódź NIP: 7262654551 REGON: 101805524 Adres e-mail: info@pyrotechshop.pl Telefon kontaktowy: 791250392 |
|
|||
|
|||
Mam u siebie dzbanek filtrujący Provence z Aquaphor i przyznam, że takie rozwiązanie super mi się sprawdza. Dzbanek jest pojemny i solidny ale co ważniejsze dokładnie oczyszcza wodę, która smakuje mi lepiej niż niejedna butelkowa.
|
|
|||
|
|||
Ja mogę śmiało polecić filtr podzlewozmywakowy od Aquaphor. Dobre i wydajne rozwiązanie, woda dobrze oczyszczona i smaczna.
|
|
|||
|
|||
a u mnie fajnie sprawdza się filtr nakranowy od AQuaphor modern, jeden filtr wystarcza na 4000 litrów wody
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
U nas sprawdza się dzbanek filtrujacy, mamy model J.shmidt 500 z Aquaphor i jest niezawodny. Wodę oczyszcza bardzo dokładnie, filtry są wydajne więc na długo starczają a woda smaczna
|
|
|||
|
|||
Co taki filtr daje?
|
|
|||
|
|||
Cytat:
Tez mam u siebie dzbanek z aquaphor, model Provence i rewelacyjnie zdaje on egzamin! Dobrze filtruje, woda jest smaczna. Sam dzbanek pojemny, wytrzymały i łatwy w obsłudze. Takie rozwiązanie to spora oszczędność no i plastiku jest zdecydowanie mniej! |