Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
Euro-Cart Flex do wyprawki
Właśnie zaczynam kompletować wyprawkę. Spodziewam się córki i myślę o kupieniu spacerówki na całe wózkowanie. Co myślicie o takim rozwiązaniu?
|
|
|||
|
|||
To skoro spodziewasz się córki, może Euro-Cart Volt Pro Ci się spodoba? Wózek jest dobry na całe wózkowanie i powinien poradzić sobie w każdym terenie. Duży plus za rozsądną cenę.
|
|
|||
|
|||
To brzmi faktycznie ciekawie. A co tak ogólnie sądzisz o takich spacerówkach na całe wózkowanie? Warto się na takie zdecydować czy lepiej jednak kupić wózek wielofunkcyjny?
|
|
|||
|
|||
Jestem pewna, ze nie w każdą spacerówkę tego typu wsadziłabym swoje dziecko. Uważam jednak że Euro-Cart są warte uwagi.
|
|
|||
|
|||
W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak zamówić ten wózek i cieszyć się tym wózkiem.
|
|
|||
|
|||
Super! Ja też ten wózek upatrzyłam sobie do wyprawki
|
|
|||
|
|||
Wiecie co? Jakiś czas temu natknęłam się na ofertę tego wózka i teraz nie potrafię zdecydować się na nic innego. Myślę, że jest świetny
|
|
|||
|
|||
Myślę, że spoko opcja. Też z resztą chcę go kupić, bo bardzo mi się podoba i wydaje się spełniać wszystkie moje oczekiwania.
|
|
|||
|
|||
Jak dla mnie Euro-Cart Flex to ekstra wybór. Wózek podoła w każdym terenie, jest zgrabny i ma duży udźwig. Nie mam wątpliwości że już do końca wózkowania będzie służyć.
|