Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
|||
|
|||
Polecam Riko Basic Pastel. Śliczny, w dobrej cenie i na każdy teren. Ja jestem nim zauroczona.
|
|
|||
|
|||
My jeździmy anexem m/type i bardzo fajnie nam się sprawdza. Wózek jest zwinny i kompaktowy, gondolę ma odpinana jedną ręką co ułatwia jej przenoszenie. spacerówka zgrabna, składa się ze stelażem
|
|
|||
|
|||
Może Riko Basic Plus Ci się spodoba. Mnie zainteresował przede wszystkim ze względu na swoją cenę, ale specyfikacja też mi odpowiada.
|
|
|||
|
|||
Ja myślę, że fajnym wózkiem wielofunkcyjnym jest Riko Basic Pastel. Przy okazji wózek ten nie jest drogi, więc każdy powinien móc kupić ten wózek.
|
|
|||
|
|||
Mnie od samego poczatku mega spodobał się anex l/type a po przetestowaniu w sklepie wiedziałam już, że to wózek dla mnie. Lekki i poręczny, ze składaną gondolą i kompaktową spacerówką od kompletu. Stelaż solidny ale tez łatwo i szybko się go składa.
|
|
|||
|
|||
Ja upatrzyłam sobie Riko Side. Strasznie mi się ten wózek spodobał z wyglądu. W dodatku nadaje się na całe wózkowanie i każdy teren. Super!
|
|
|||
|
|||
Też zdecydowaliśmy się na anex ale model e/type. Dzięki elementom z ekoskóry prezentuje się nowocześnie i stylowo, zwinnie i lekko się prowadzi. Ma spora gondole i poręczną spacerówkę od kompletu. Do tego stelaż jest stabilny i solidny, a w bagazniku nie zajmuje wiele miejsca.
|
|
|||
|
|||
Mogę śmiało polecić Riko Nano Pro. Wózek, który od razu mi się spodobał. Spełnia wszystkie moje oczekiwania i myślę, że jest na tyle dobry że nada się nawet dla najbardziej wymagających rodziców.
|
|
|||
|
|||
A myślałaś nad Riko Basic Sport? Mi bardzo spodobał się ten wózek i jego cała specyfikacja.
|
|
|||
|
|||
Jest trochę takich wózków do wyboru. Sama długo porównywałam między sobą różne oferty, ostatecznie spodobał mi się Riko Basic Plus. I jego cena jest przyjemna dla oka i portfela
|