Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
Wózek dla dziecka Cavoe Moi+
Już od dłuższego czasu rozglądam się za wózkiem - porównuję opinie, oferty i wciąż najbardziej w głowie siedzi mi Cavoe Moi+. Co Wy możecie powiedzieć o tym wózku?
|
|
|||
|
|||
Wózek wzbudza duże zainteresowanie już samym wyglądem - bardzo nowoczesnym i luksusowym. W dodatku ma naprawdę zachęcającą specyfikację, a przy tym jest w przyzwoitej cenie.
|
|
||||
|
||||
Bardzo fajne teksty tutaj dajecie. One są jak dla mnie wspaniałe. Tak to ja już widzę!!!
___________________________ Wizualna identyfikacja w Poznaniu i okolicach |
|
|||
|
|||
No właśnie też to zauważyłam. A wiesz może jakie ma opinie? Orientowałaś się już co mówią o nim inne mamy?
|
|
|||
|
|||
Opinie ma bardzo dobre i ogólnie według mnie zapowiada sie świetnie. Nie mam żadnych obaw przed kupieniem tego wózka.
|
|
|||
|
|||
Dziękuję bardzo za poświęcony czas i wszystkie odpowiedzi. Teraz na pewno będzie mi dużo łatwiej wybrać wózek dla siebie.
|
|
|||
|
|||
Do tej pory miałam na uwadze inny wózek, ale jak zobaczyłam ofertę i specyfikację tego, to już innego nie chcę
|
|
|||
|
|||
Właśnie dowiedziałam się o tym wózku i jestem nim szczerze zachwycona. Zapowiada się rewelacyjnie i myślę, że w moim przypadku to najlepszy wybór
|
|
|||
|
|||
Myślę, że Cavoe Moi+ jest super wózkiem. Sama chcę go kupić ze względu na tak kompaktowe rozmiary i że jest taki leciutki
|
|
|||
|
|||
Szukam wózka lekkiego, ale też takiego żeby mnie nie ograniczał co do terenu po którym mogę się poruszać. Właśnie dlatego Cavoe Moi+ wydał mi się interesujący. Jest to wózek, który nie rozczaruje nawet gdy zdecyduję się wziąć go w podróż samolotem, bo po prostu jest tak lekkim i niedużym wózkiem.
|