Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
Skoro rozglądasz się za wózkiem, polecam Riko Nano Pro. Wózek maksymalnie przemyślany, lekki, zgrabny - co nie jest częste przy wózkach wielofunkcyjnych nadających się na każdy teren.
|
|
|||
|
|||
Anexy są super, ja mam model m/type i bardzo fajnie mi się nim jeździ. Ma porządną maortyzację i wentylację, gondola odpinana jest jedną ręką co ułatwia jej przenoszenie. Całość intuicyjna i łatwa w obsłudze.
|
|
|||
|
|||
W moim przypadku bardzo zainteresował mnie Riko Basic Plus. Zaskoczeniem jest dla mnie tak niska cena tego wózka.
|
|
|||
|
|||
Zdecydowałam się na e/type z anexa i jeździ mi się nim mega wygodnie. Zwrotny i skrętny, z fajną amortyzacją i świetną wentylacją. Jest łatwy w obsłudze, szybko się składa a dzięki elementom z ekoskóry prezentuje się nowowcześnie i stylowo.
|
|
|||
|
|||
W moim przypadku wybór padnie na Riko Nesa. Od początku mi się ten wózek podoba, jego specyfikacja też mnie przekonuje, a Wy co o nim myślicie?
|
|
|||
|
|||
Moje serce skradł wózek Riko Nano Pro i na pewno to on znajdzie się w mojej wyprawce. Zainteresował mnie ze względu na tak niewielkie rozmiary i wagę. Do tego łatwo się składa i ma pojemny kosz zakupowy. Ideał!
|
|
|||
|
|||
Nie mogę kupić zbyt drogiego wózka, więc na oku mam Riko Basic Plus. Myślę że to świetne rozwiązanie nie tylko dla osób takich jak ja. Wózek jest po prostu świetny i nie trzeba przepłacać aby taki mieć.
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|