Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
Rozwód Trójmiasto. Jaki prawnik?
Cześć! Niestety moje małżeństwo musi się zakończyć. Mąż alkoholik, przemocowiec - mam dość. Nie chce, aby moje dzieci dorastały w takim domu Już nie raz próbowałam ratować to małżeństwo, walczyć o nas, ale efekt ten sam. Pomóżcie. Kogo od rozwodów wybrać?
|
|
|||
|
|||
Brzmi to naprawdę nieciekawie. Musisz czym prędzej zająć się rozwodem. Myślę, że najszybciej jak tylko to możliwe uda się z Mecenasem Michałem Mindykowskim. Polecam się z nim skontaktować.
|
|
|||
|
|||
Jeśli nie słyszałaś jeszcze o mecenasie Mindykowskim, to polecam skontaktować się właśnie z nim. To naprawdę odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Zrobi wszystko, aby zakończyć sprawę pomyślnie.
|
|
|||
|
|||
Myślę, że Pan Mindykowski stanie na wysokości zadania, bo zawsze daje z siebie wszystko, aby jego klient był zadowolony z przebiegu sprawy. Odpowiednio też przygotuje Ciebie do rozprawy.
|
|
|||
|
|||
Super! Mecenas Mindykowski zapowiada się naprawdę dobrze. Spotkam się z nim, aby ustalić szczegóły sprawy.
|
|
||||
|
||||
Co jeśli posiadam dzieci? Jak je do tego przygotować?
|
|
|||
|
|||
Cytat:
Pozdrawiam serdecznie. |