Strona g³ówna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwi±zki ¯ycie Klub |
|
|
Zarejestruj siê | FAQ | Blogi | Galerie | U¿ytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzêdzia w±tku | Przeszukaj ten w±tek | Wygl±d |
|
|||
|
|||
Salon kosmetyczny Wroc³aw.
Jak w temacie, czy mo¿ecie poleciæ jaki¶ sprawdzony salon kosmetyczny we Wroc³awiu ? Niedawno siê tu przeprowadzi³am i szukam fajnego miejsca
|
|
|||
|
|||
ja od lat chodzê do COCO-TIME i mogê z czystym sumieniem poleciæ Znajduje siê na ul. Trawowej 53 A, maj± swoj± stronkê w sieci. Zerknij i radze po¶wiêciæ kilka minut na sprawdzenie wszystkiego, sama zobaczysz, ¿e oferta jest bardzo urozmaicona
|
|
|||
|
|||
Ja chodzi³am regularnie do kosmetyczki na manicure hybrydowy ale koniec koñców kupi³am sobie zestaw z lamp± UV, swoje ulubione kolory lakierów i nauczy³am siê robiæ hybrydy samemu z tego poradnika.
|
|
|||
|
|||
ja tak jak figa polecam coco-time. Z regu³y robiê tam hybrydê i pedicure ale w tym roku odwa¿y³am siê te¿ po raz pierwszy na depilacjê laserow± i wci±¿ nie rozumiem, dlaczego zwleka³am z tym tak d³ugo haha Bardzo dobre ceny, super atmosfera. My¶lê, ¿e lepszego salonu w mie¶cie nie znajdziesz.
|
|
|||
|
|||
W ¿adnych salonie kosmetycznym nie mo¿e te¿ zabrakn±æ luster . Ja ostatnio szuka³am czego¶ dla siebie i trafi³am na tak± propozycje http://www.lustrowramie.pl/lustra-podswietlane/ - luster z pod¶wietleniem. Co my¶licie o takiej opcji? Fajne jest w tym wszystkim, ¿e mo¿ecie tam zamówiæ lustra w dowolnym rozmiarze.
|
|
|||
|
|||
dzieki dziewczyny za informacjê Sprawdzi³am sobie stronkê tego COCO-TIME i okazuje siê, ¿e nawet nie mam tam daleko Oferta robi wra¿enie. Na pocz±tek umówiê siê mo¿e na jakie¶ oczyszczanie twarzy czy co¶ i zobaczê co i jak
|
|
|||
|
|||
I jak tam kinnia ? By³a¶ ju¿ w coco-time ? Ja odwiedzi³am ich wczoraj, by³am na paznokciach i tak sobie przypomnia³am o tym w±tku Daj znaæ
|
|
|||
|
|||
Je¿eli chodzi Ci o paznokcie to ¶mia³o mo¿esz wybraæ siê do Easy Nails. Rzuæ okiem na ofertê ich Nail Baru we Wroc³awiu: https://easynails.pl/wroclaw/manicur...cure-hybrydowy. Je¶li chodzi o paznokcie hybrydowe to jestem pewna, ¿e nie bêdziesz ¿a³owaæ.
|
|
|||
|
|||
ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт
ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтtuchkasÑайтÑайт |