kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

Wróć   Klub > ZDROWIE > Uroda
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Stary 09-02-2024, 18:11
Paulisss Paulisss is offline
Senior Member

Domyślnie Kosmetyki do włosów

Dziś natknęłam się na fascynujący poradnik na stronie https://gostyn24.pl/pl/640_artykuly-...tkujacych.html który omawia temat rozjaśniania włosów w domu krok po kroku. Poradnik jest skierowany do początkujących, oferując praktyczne wskazówki i rady na temat rozjaśniania włosów we własnym domu. Jeśli kiedykolwiek zastanawialiście się nad zmianą koloru włosów samodzielnie, to polecam zajrzeć do tego artykułu. Czekam na Wasze opinie i pytania na ten temat!
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-03-2024, 00:11
agaagata agaagata is offline
Senior Member

Domyślnie

Rozjaśnianie włosów w domu wymaga wiedzy, ostrożności i oczywiście zastosowanie odpowiednich kosmetyków. Najlepiej zacząć od tych łagodnych. Osobiście polecam Wam np. taki krem: https://fryzjersklep.pl/product-pol-...emie-200g.html , pozbawiony amoniaku a mimo wszystko skuteczny. Jest to rozjaśniacz profesjonalny a więc dedykowany też salonom fryzjerskim.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 25-03-2024, 11:13
Melania7's Avatar
Melania7 Melania7 is offline
Senior Member

Domyślnie

Takie kosmetyki to jest naprawdę opcja świetna jak dla mnie. Kocham takie piękne rzeczy!!!
_________________________________-
wegait.pl/strony-www/
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 25-03-2024, 22:54
hendyman hendyman is offline
Senior Member

Domyślnie

Teraz jest ogromny wybór kosmetyków na rynku, każdy może wybrać coś do swojego typu włosów i skóry. Ważne jest jednak, żeby umieć analizować skład i wiedzieć czego potrzebujemy. Popularne są na przykład kosmetyki wegańskie, niektóre produkty można zobaczyć tutaj https://balneokosmetyki.pl/kosmetyki-do-wlosow
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27-09-2024, 14:00
leno1983 leno1983 is offline
Junior Member

Domyślnie

Od momentu, gdy zaczęłam stosować kosmetyki z olejem konopnym, moje włosy przeszły prawdziwą metamorfozę. Teraz są nie tylko mocniejsze, ale i znacznie zdrowsze, a ja cieszę się, że wreszcie znalazłam produkty, które rzeczywiście działają. Odżywki i maski z konopi doskonale nawilżają włosy, a regularna pielęgnacja sprawiła, że nie muszę się już martwić o ich kondycję.

Zestaw, który kupuję regularnie w Konopnej Farmacji w Poznaniu, to mój prawdziwy hit. Składa się z szamponu z biotyną z ekstraktem skrzypu polnego i konopi oraz odżywki firmy Pharmazis z tej samej serii. Już po kilku tygodniach stosowania zauważyłam ogromną różnicę – moje włosy stały się znacznie mocniejsze, a co najważniejsze, nie zostawiam już garści włosów na szczotce, co wcześniej było dla mnie dużym problemem. Wszystko dzięki biotynie i witaminie B6, które wzmacniają włosy i poprawiają ich strukturę.

Olej konopny, który jest kluczowym składnikiem tych kosmetyków, zawiera wiele cennych składników odżywczych, takich jak witaminy A, E, B1, B2 oraz kwasy omega-3 i omega-6. Te składniki działają przeciwzapalnie, regenerują włosy oraz skórę głowy, a także przyspieszają ich wzrost. Witamina E chroni włosy przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi, a witamina A wspomaga naturalne nawilżenie, zapobiegając przesuszeniu i łamliwości włosów.

Aby dodatkowo wzmocnić końcówki i zapobiec ich rozdwajaniu, regularnie wcieram olejek konopny w końcówki włosów. To fantastyczny sposób na ich regenerację i ochronę przed uszkodzeniami. Końcówki stały się mniej łamliwe, bardziej nawilżone, a cała fryzura wygląda na zdrowszą i pełniejszą.

Dodatkowym atutem stosowania kosmetyków z konopi jest to, że mój kolor farbowanych włosów przestał się wypłukiwać. Dzięki temu farbuję włosy znacznie rzadziej, co jeszcze bardziej wpływa na ich zdrowie i wygląd.

Poza kosmetykami, stosuję także suplementację siarką organiczną MSM od Pharmovit, co jeszcze bardziej wspiera zdrowie moich włosów. Wszystkie te działania razem sprawiły, że moja fryzura zyskała na objętości – włosy zwiększyły swoją objętość o 1/4 w ciągu ostatniego roku!

Jeśli szukacie skutecznej pielęgnacji włosów, gorąco polecam produkty z Konopnej Farmacji można bez problemu zamówić w tym sklepie CBD online
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 19-10-2024, 09:06
DariaM11 DariaM11 is offline
Senior Member

Domyślnie

Tonik do włosów to nie tylko kolejny kosmetyk w Twojej pielęgnacyjnej rutynie, to prawdziwy eliksir dla zdrowia i lśniących włosów. Codzienne stosowanie toniku przynosi wiele korzyści, takich jak poprawa ukrwienia skóry głowy, co sprzyja wzrostowi włosów. Dodatkowo, toniki często zawierają składniki odżywcze, które pomagają w walce z wypadaniem i osłabieniem włosów. W artykule na https://wrzuc.info/artykuly/tonik-do...ne-stosowanie/ dowiesz się, jakie toniki są najlepsze oraz jak je stosować, aby osiągnąć wymarzone efekty.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 22-10-2024, 17:05
nowa.kamila nowa.kamila is offline
Senior Member

Domyślnie

Bardzo duży wybór kosmetyków do włosów oferuje mój ulubiony sklep https://imperiumwlosa.pl/produkt/mil...-bezowy-blond/ Ich produkty to gwarancja wysokiej jakości idąca w parze z konkurencyjnymi cenami. Można u nich kupić m.in. ostrza do maszynek, główki fryzjerskie, szampony, odżywki, tonery i wiele więcej. W jednym miejscu zaopatrzycie się w produkty które spełnią Wasze oczekiwania pod każdym względem. Koniecznie zajrzyjcie do nich to super sklep.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary Wczoraj, 00:50
sara898 sara898 is offline
Senior Member

Domyślnie

Myślę, że będziesz zadowolona z kosmetyków INOAR Miracle Repair. Oczywiście stosowanie całej serii przyniesie najlepsze rezultaty. Świetnie zregeneruje włosy po lecie i przygotuje je do zimy.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów