Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
Oglądam telewizję. Unikam programów, które uważam za tyłowe totalne bzdury oraz po prostu takie, których nie lubię lub mnie irytują. Lubię oglądać Miodowe Lata, zarówno na polsacie2 jak i tv6. Poza tym powtórki seriali np. Ranczo na tvp seriale. Poza tym lubię oglądać tvp rozrywka: wywiady, kabarety, programy kabaretowe oraz noce kabaretowe. Dodatkowo lubię oglądać filmy, tylko reklamy strasznie mnie nudzą.
|
|
|||
|
|||
Przeważnie bzdury ale zdarzaja sie ciekawe kanaly. Najgorzej to juz chyba z wiadomosciami, nie wiadomo co klamstwo a co nie. Google juz na szczescie zabiera sie za internet i planuje wprowadzic filtr prawdy Fast check, mowi to wam cos? http://publicrelations.pl/fact-check...kale-globalna/
|
|
|||
|
|||
Ja nie ogladam wcale telewizji i jest mi z tym dobrze.
|
|
|||
|
|||
Ja oglądam bardzo rzadko, zazwyczaj transmisje sportowe i czasem jak wiem że leci jakiś dobry film.
|
|
|||
|
|||
rzadko oglądam, mało sensownych rzeczy można znaleźć w telewizji
|
|
||||
|
||||
Ja teraz praktycznie nie mam na to czasu, ewentualnie jak mam wolne czy jestem chora. Ale zazwyczaj włączam na jakiś wieczorny dziennik wiadomości, zobaczyć jakiś film czy puścić muzykę w tle do sprzątania w weekend.
|
|
|||
|
|||
Od czasu do czasu lubię oglądnąć najczęściej włączam Puls bo tam leci Zbuntowany anioł o 13:50 a że akurat wtedy mam chwilkę wolnego to z chęcią oglądam!
|
|
|||
|
|||
Serio? Dla mnie to strata czasu...
|
|
||||
|
||||
Nie mam telewizora w domu i jest o wiele lepiej. Jak mam ochotę coś obejrzeć, to przez Internet.
|
|
|||
|
|||
Dla mnie fajnym rozwiązaniem jest telewizja online, na https://www.inea.pl/superdodatki/dla-ciebie/online-tv znalazłam kiedyś i bardzo wygodne to jest. Jak się ma internet to wystarczy włączyć i gotowe
|