Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
czym się kierować przy wyborze obręcze
Jak należy wybrać obrączki, żeby w przyszłości nie było problemu ze zmianą ich rozmiaru. Jestem dość sentymentalna i nie chcę później ich przetapiać na nowe. Czym w takim razie powinno się kierować?
|
|
|||
|
|||
Teoretycznie nie powinno się brać obrączek z kamieniami, ale ja nie chciałam rezygnować z tego co mi wpadło już w oko, dlatego dopłaciliśmy niecałe 200zł i w przyszłości możemy u nich zmieniać rozmiary.
|
|
|||
|
|||
O co dokładnie chodzi z tym dopłaceniem 200zł - szczerze mówiąc pierwszy raz spotykam się z taką opcją. To jest dostępne u każdego jubilera?
|
|
|||
|
|||
Raczej się z tym nie spotkałam u wielu jubilerów. My akurat braliśmy u https://savicki.pl/ bo tam jest coś takiego jak Care+, który daje możliwość bezpłatnych, dożywotnich napraw, czyszczenia oraz właśnie zmiany rozmiarów obrączek.
|
|
|||
|
|||
I jak jesteście zadowoleni, bo z narzeczoną też myślimy o kupie od Savickiego
|
|
|||
|
|||
Dziękuje za wszystkie informacje
|
|
|||
|
|||
W zasadzie mija drugi rok jak są ciągle na palcach i nie ma praktycznie żadnych rysek, więc nie mam podwodów do narzekania, tym bardziej, że też udało nam się trafić na bardzo fajną cenę.
|