Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
|||
|
|||
Rozwód Gdańsk
Planuję rozwód i niestety zapowiada się, że nie będzie to łatwa sprawa. Opieka nad dziećmi, podział majątku i orzeczenie o winie, dlatego poszukuję kogoś, kto zna się bardzo dobrze na swojej pracy. Czy kogoś możecie mi polecić? Jakiś prawnik, adwokat, kancelaria?
|
|
|||
|
|||
Wydaje mi się, że najpierw sąd orzeka o rozwodzie i opiece nad dziećmi, a dopiero później jest osobna sprawa, jeśli chodzi o podział majątku. Jeśli chodzi o kogoś z doświadczeniem w kwestiach rozwodowych z Gdańska, to może mecenas Mindykowski?
|
|
|||
|
|||
Też wydaje mi się, że w Gdańsku mecenas Mindykowski będzie jednym z lepszych wyborów, ponieważ ma spore doświadczenie.
|
|
|||
|
|||
Potrzebuję porady prawnej w zakresie sporządzenia testamentu. Czy ktoś może polecić mi prawnika, który pomoże mi zabezpieczyć przyszłość mojej rodziny? https://www.galinski-kleina.pl/1491/...w-testamencie/ co sadzicie o tej ofercie
|
|
|||
|
|||
jak najlepiej o to zadbać?
- kuchnie Warszawa AMS-Warszawa | Meble - Kuchnie Ulica: Górczewska Nr lokalu: 179a Kod pocztowy: 01-459 Miasto: Warszawa NIP: 9222281300 REGON: 140999469 Adres e-mail: amsmeble.gorczewska@gmail.com Telefon kontaktowy: 507034393 |