Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
||||
|
||||
Wasze ulubione sklepy odzieżowe
Dziewczyny jakie są Wasze ulubione sklepy odzieżowe? Ja bardzo lubię H&M i C&A, zaglądam też dość często do Reserved. Mają ciuchy w każdym rozmiarze i nawet dla bardzo wybrednych coś się zawsze znajdzie
|
|
|||
|
|||
W mniejszych miastach wielkiego wyboru nie ma, ale ja lubię Top Secret - głównie ze względu na promocje )
|
|
|||
|
|||
Jeszcze Reporter.
|
|
|||
|
|||
No ja też lubię Reserved, ale byłam ostatnio w nowo otwartym pasażu handlowym, gdzie był jeden świetny sklep z ciuchami, również na mnie, gdzie ja do patyczaków nie należę i zapomniałam jednego- nazwy sklepu ale tak to rzadko chodzę bo jakieś ciuchowe zakupy więc nie jestem w stanie się jakoś konkretniej wypowiedzieć dlaczego lubię niektóre sklepy :P
|
|
|||
|
|||
W sezonie wyprzedaży to w zasadzie wszystkie sklepy są fajne )
|
|
|||
|
|||
Polecam Orsay.
|
|
|||
|
|||
A wiecie może gdzie najlepiej ubrać nastolatka? Z 5-10-15 i Smyka już wyrósł, a do top secret nie dorósł (męska rozmiarówka jeszcze za duża, a dziecięcej konfekcji w naszym sklepie nie prowadzą, chociaz wydaje mi się, że kiedyś była aTS szyje także dla dzieci). W ogóle wydaje mi się , że w naszych sklepach jest za mało ciuchów dla chłopaków w wieku gimnazjalnym.
|
|
|||
|
|||
To prawda, dziewczynkę łatwiej ubrać. Poszukaj może w "sieciówkach" typu H&M albo Cubus - tam mają duży wybór, jeśli chodzi o rozmiary.
|
|
|||
|
|||
z sieciówek lubię zarę i bereshkę, a tak poza tym butik cloree... a jak wyprzedaż to oczywiście wszędzie coś można wylukać ciekawego
|
|
|||
|
|||
Zara, orsay, tam najczęściej chodzę. Promod też ma ciekawe ciuszki, wszystko zależy od tego chce się kupić.
|