Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
a próbowałyście szamponów, w kótych jest olejek arganowy? wszyscy się teraz nimi zachywcają, a mnie interesuje, czy one rzeczywiście działają tak dobrze.
|
|
|||
|
|||
hmm... ciekawa jestem tej joanny...
|
|
||||
|
||||
Cytat:
Nie spotkałam szamponu z tym olejkiem. Ja używam seboradinu z czarną rzodkwią i olejkiem kolendrowym i sosnowym, ma też sporo wyciągów ziołowych z pokrzywy, dziurawca, melisy itd także doskonale radzi sobie z przetłuszczającymi się włosami, dodatkowo ma działanie przeciw wypadaniu włosów. Uwielbiam szampony z rzepą do włosów. |
|
||||
|
||||
A jaki szampon z rzepą polecasz, żeby był jak najbardziej naturalny i ładnie pachniał, bo jak do tej pory nie znalazłam takiego, co by spełnił i to i to, albo ładnie pachnie, albo jest dobrej jakości.
|
|
|||
|
|||
Szampony z olejkie arganowym są naprawdę dobre dla suchych włosów, ale trzeba sprawdzac takie, które mają naprawdę sporo tego olejku w sobie, bo wiele to jest nim ledwo muśniętych...
Dobre: są z firmy CeCe np (jest taka cała seria kosmetyków do włosów z olejkiem arganowym) i teraz do 11 grudnia w super pharm jak się kupi, to jeszcze za grosz dostaje sie balsam do ciała. Więcej można tu poczytac: http://www.gala.pl/styl-zycia/luksus...iesiatka-13451 |
|
|||
|
|||
Ja muszę myć włosy codziennie, często bywało tak że już pod koniec dnia wyglądały tragicznie. Ale pomogło mi częste zmienianie szamponu, raz taki raz inny, szału co prawda nie ma, ale jest trochę lepiej
|
|
|||
|
|||
Ja mam póki co szampon jantar ale słyszałam że od 4.10 ma być w biedronce szampon i maska z serii Total Keratin Complex Chyba je kupię - podobno kosmetyki z kreatyną świetnie wpływają na stan włosów a moje są zniszczone farbowaniem.
|
|
|||
|
|||
Najlepsze są szampony z dobrym składem, bez SLS i innych udziwnień. Jeśli nadal szukasz dobrego szamponu to zobacz na http://siberica.com.pl/pl/21-szampony Z tego co widziałam wybór jest tam bardzo duży. Sama szukam dla siebie idealnego szamponu bo te których używałam do tej pory albo puszyły mi włosy albo przesuszały skórę głowy.
|
|
|||
|
|||
Jestem tego samego zdania. Tylko, że wbrew pozorom trudno takli szampon znaleźć.
|
|
||||
|
||||
Ja nie mam włosów przetłuszczających się, ale gdybym miała to pierwsze co,
to pytałabym o taki szampon u swojego fryzjera ( Studio Modnej Fryzury ) - oni jednak dużo lepiej są w temacie zorientowani jeśli chodzi o pielęgnację włosów, a wiadomo, że te wszystkie reklamowane szampony to tylko cud się nazywają i dobry marketing, ale ze skutecznością działań jest niestety gorzej. |