Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
||||
|
||||
Gdzie założyć konto bankowe?
Szukam banku w którym mogę założyć konto z darmowymi przelewami i bankomatami?
|
|
||||
|
||||
Darmowe konto bankowe możesz założyć w VW Banku. Masz tam darmowe przelewy internetowe oraz możliwość korzystania z bankomatów. Bank jest stabilny a depozyty są chronione przez BFG.
|
|
|||
|
|||
Ja mam konto w ING i w sumie się do niego przyzwyczaiłam, ale obecnie wydaje mi się, że konto w MBanku jest chyba bardziej korzystne.
|
|
|||
|
|||
Wydaje mi się, że ING ma teraz bardzo dobre oferty, więc ja mam zamiar pozostać przy tym banku
|
|
|||
|
|||
Witam serdecznie! Myślę, że teraz podjęcie takiej decyzji to spory problem. Non stop reklamowane są nowe usługi, człowiek już się w tym wszystkim gubi. Trzeba poświęcić dużo czasu na poszukiwania i porównanie ofert.
____________________ Koniecznie zajrzyj do nas http://mebledag.pl/meble/na-wysoki-polysk/ przekonasz się, że nasza oferta jest super. Ostatnio edytowane przez danny77 : 21-08-2014 o 16:05. |
|
|||
|
|||
Aktualnie już większość banków nie tylko obniżyło koszty prowadzenia rachunków, ale nawet płacą za aktywne korzystanie z konta :-)
|
|
|||
|
|||
O płaceniu za aktywne korzystanie z konta nie słyszałam... Ja mam mBank i mam i przelewy, i bankomaty, i prowadzenie konta za darmo.
|
|
|||
|
|||
Ja mam PKO i płacę za posiadanie karty, co doprowadza mnie do niemałej złości...
|
|
|||
|
|||
Polecam konto w Nordei
|
|
|||
|
|||
A ja od siebie polecam PKO, bo ich system Inteligo jest dla mnie najwygodniejszym rozwiązaniem z jakim miałam do czynienia przy okazji bankowości internetowej. A wiele widziałam i przeżyłam nerwów z innymi bankami
____________________ Nie przegap kliknij http://finansistkamarta.blog.com/ super stronka! Ostatnio edytowane przez InterDong2095 : 04-03-2015 o 14:49. |