Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
||||
|
||||
Balkony
Macie może zdjęcia jakiś ciekawych aranżacji roślin na balkonie? Znudziły mi się nieśmiertelne pelargonie...
|
|
|||
|
|||
Pojawiły się pelargonie angielskie: troche inne, niż te nasze. Z wiszących roślin widziałam werbenę i lobelię czyli nic nowego; większy wybór jest wśród roślinek "stojących". Ja w tym roku odpuszczam sobie surfinie - ładne to, ale strasznie kruche, pije mnóstwo owdy, a po każdej burzy wygląda jak siedem nieszczęść. Pelargonie jednak są trochę trwalsze i dłużej kwitną.
|
|
|||
|
|||
Sorki, nie "owdy", a "wody", oczywiście.
|
|
|||
|
|||
Ja latem miałam głównie surfinie na balkonie, i jeszcze pelargonie właśnie.
Moja znajoma: może komuś się przyda Ostatnio edytowane przez juliam : 30-10-2012 o 13:06. |
|
|||
|
|||
ja też zawsze na pelargoniach jadę ale ostatnio u sąsiadki widziałam piekne małe drogne wiszące kwaituszki tylko jeszcze nie wiem co to jest ale już po zimie będę na nie polować
|
|
|||
|
|||
Sprawdź na stronach producentów asortymentu na balkon, jak warto go urządzić - tam często są przykłady jakiś drobnych aranżacji. Z tym, że z balkonem to dużo się zrobić nie da zależy też jaki jest duży. Przy okazji mogę Ci zaproponować sklep z ciekawymi meblami - meble balkonowe - niedawno kupowałam tam całe wyposażenie na balkon.
|
|
||||
|
||||
Zimową porą to nie poszalejemy ale zbliża się wiosna i będzie można spokojnie poeksperymentować.
______________________ Nowoczesne nagrzewnice elektryczne i wodne |
|
||||
|
||||
Ja również uważam, że na tarasie warto jest postawić fajne mebelki
Tutaj są ciekawe komplety: http://www.meble.ogrodowe.net/zestawy Nie piszę tutaj o tradycyjnym z drewna ale może ładnie zaprezentowałby się taki z technorattanu? Niewielki i powinien zmieścić się praktycznie wszędzie: |
|
||||
|
||||
super komplet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio edytowane przez Kaśka : 07-04-2014 o 13:06. |
|
||||
|
||||
malinowska bardzo fajny zestaw chociaż ja osobiście stawiałabym na coś większego - duży komplet, przy którym mogłaby się zebrać latem cała rodzinka i miło spędzić czas.
Bardzo podobały mi się na przykład komplety jakie widziałam w sklepie ogrodolandia. Moim faworytem jest ten zestaw: http://ogrodolandia.pl/komplety-ogro...atisca-18.html Bardzo elegancki, stylowy, z szarego technorattanu |