Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
To zależy jaka jest przyszła panna młoda. Nie każda kobieta marzy o spędzeniu tego dnia w klubie na imprezowaniu. Ale mówi się, że nie ważne gdzie, a ważne z kim. Nie możecie zapomnieć też o zakupie prezentu. Powinna dostać coś na nową drogę życia. Na stronie świat-masturbatorow.pl widziałam naprawdę ciekawe produkty. Dobrze sprawdzi się również komplet bielizny. To do was należy decyzja.
|
|
|||
|
|||
Co do tego prezentu, to jestem nastawiona raczej sceptycznie.
|
|
|||
|
|||
My kupowałyśmy wszystko w sklepie https://www.slubna-alejka.com.pl/pl/...r-Panienski/85 i jesteśmy bardzo zadowolone, bo wszystkie piękne rzeczy miałyśmy w jednym miejscu i jeszcze w dobrej cenie. Polecam babeczki jak będzie coś takiego organizować.
|
|
|||
|
|||
Trzeba po pierwsze pomyśleć o jakimś naprawdę dobrym miejscu gdzie można spędzić taki wieczór. Na podkarpaciu w Rzeszowie jest klub http://rasputinclub.pl/ w którym byłam już kilka razy, także śmiało możecie się do niego wybierać i dobrze bawić. Bo to będziecie miały zapewnione jak nigdzie indziej
|
|
|||
|
|||
Kup sobie fajną perukę. Włosy czerwone do pasa. Fajny sklep peruk jest tutaj.
Raczej syntetyczną bo peruki naturalne troszke kosztują |
|
|||
|
|||
I to wystarczy, żeby się dobrze bawić?
|
|
|||
|
|||
kluby sa spoko i kobitki jak chcecie sie dobrze bawic to wystarczy naprawdę iść do sprawdzonego klubu, uwazajcie jedynie na touch the sky w Rzeszowie, tam nie oddają wam nawet portfela!
|
|
||||
|
||||
U mnie na pewno impreza nie będzie na pierwszym miejscu.
|
|
|||
|
|||
My robimy na dyskotece. Nic specjalnego. Patańczymy pobawimy się. Zaraz póżniej idziemy razem z przyjaciólkami wybrać suknie ślubne. Trzy bierzemy w tym roku ślub Odwiedzimy na pewno Salon sukni ślubnych Madonna.
|
|
|||
|
|||
|