Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
Fajny temat i sporo propozycji. A czy macie coś fajnego ze starych filmów, które wyszły jeszcze przed 2000 rokiem?
|
|
|||
|
|||
Jak dla mnie to tutaj można wyróżnić Nocne koszmary 1988, Krwawy nałóg 1986 , Maniak 1980 i Madman 1982. Warto sprawdzić, bo dają radę i dziś
|
|
||||
|
||||
Kiedy oglądać horror?
|
|
|||
|
|||
Cytat:
Krwawy nałóg bardzo dobry później jeszcze polecam Nocne koszmary jak dla mnie bomba. Szkoda że teraz nie ma takich horrorów. |
|
|||
|
|||
Szkoda tylko że nie ma czasu na oglądanie tych wszystkich horrorów, przynajmniej ja nie mam
|
|
|||
|
|||
Cytat:
U mnie to samo też chętnie bym siadła i oglądnęła sobie coś jednak czas na to nie pozwala Nie no czas od czasu do kina się wybiorę ale w domu niestety już nie pamiętam kiedy tv oglądałam w spokoju bez dzieci |
|
|||
|
|||
Wydaje mi się że tutaj organizacja czasu dużo robi. Trzeba nauczyć się organizować czas i pilnować tego. Dzięki temu zyskamy dużo więcej czasu dla siebie.
|
|
|||
|
|||
Cytat:
Niby tak ale trudno jest pogodzić pracę, dom i wychowanie 3 dzieci i jeszcze mieć czas na filmy. |
|
|||
|
|||
A widzieliście zwiastuny tego nowego filmu 'W lesie dziś nie zaśnie nikt'? Jestem bardzo ciekawa opinii, mnie bardzo zainteresował i na pewno obejrzę ten film. Aktorzy zatrudnieni są naprawdę interesujący - Wieniawa i Lubaszenko najbardziej mnie zaciekawił, ciekawe jakie role dostali
|
|
|||
|
|||
Oczywiście, jako fanka horrorów nie mógł mi umknąć. Na ten moment spostrzeżenia są bardzo pozytywne. Co do aktorów, także ciężko mieć zastrzeżenia.
|