Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
||||
|
||||
Co do tych teściowych to ja bym się skusiła
|
|
|||
|
|||
Nawet na Bułgarię? )
|
|
|||
|
|||
Nawet na Katowice...
|
|
|||
|
|||
W ostatnim odcinku "Jak oni śpiewają" (który bardzo mi się podobał) kandydaci do wygranej śpiewali z wielkimi gwiazdami polskiej sceny. Myślę, że program wygra Agnieszka Włodarczyk - najfajniej śpiewa A wy kogo uważacie za faworyta?
|
|
|||
|
|||
Z takich typowych reality show z gwiazdami to kiedyś oglądałam rodzinę Osbournów. Kiedyś to leciało na mtv. Niektóre odcinki były naprawdę niezłe. Z polskich to najpopularniejszy był ten z Michałem Wiśniewskim. Jak na polskie klimaty to nie było złe.
|
|
|||
|
|||
Szkoda że nie ma już takich programów jak "Jak oni śpiewają".
|
|
|||
|
|||
A kojarzycie program Hotel Paradise? Właśnie niecały miesiąc temu skończył się drugi sezon tego reality show i chciałabym was zapytać co sądzicie o wygranej parze? Przypuszczaliście, że to oni dojdą do finału? Ja nie do końca na nich stawiałam, ale cóż zrobić W ogóle, przy okazji pokaże wam stronę, na której można się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy na temat tego programu. Mianowicie, mówię o https://www.tvtu.pl/hotel-paradise-polska/ Dajcie znać, co uważacie o całym zamyśle tego reality. Chcielibyście wziąć w czym takim udział?
|
|
|||
|
|||
Widzicie jak czasy się zmieniły? teraz w TV jest mnóstwo takich programów, czy to dobrze? raczej nie ma większego wpływu na nasze życie.
|
|
|||
|
|||
to prawda, ale mimo wszystko lepiej że jest więcej niż mniej
__________ Do firmy nalepszą kasą fiskalną będzie https://netpol.eu/urzadzenia/kasy-fiskalne ja sam to mam już sprawdzone. Ostatnio edytowane przez szocikniebieski : 17-01-2024 o 11:47. |
|
|||
|
|||
Nie wiem, czy można to nazwać reality show ale lubię oglądać Królowe Życia. Moją ulubioną gwiazdą tego programu jest Dagmara Kaźmierska chyba najbarwniejsza i najwięcej tam wnosząca. Z zaciekawieniem zawsze czekam na następny odcinek co oni wymyślą z Jackiem. Śmieszą mnie też jej dyskusje z Edzią, nie raz płakałam ze śmiechu
|