Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
Dobre pytanie, ja nic innego nie kojarzę niż "Koszmarna Opowieść Wigilijna" wyszedł w 2015 także warto zwrócić uwagę i na te nudne dni wolne sobie go sprawdzić.
|
|
|||
|
|||
O tego jeszcze nie widziałam Natomiast co według Was wyszło w 2019 roku co można polecić innym do obejrzenia, bo chyba jakoś dużo świeżych propozycji się nie pojawiło.
|
|
|||
|
|||
No właśnie też niezbyt wiem czy o czymś można tutaj porozmawiać z 2019, ja czekam na horror który ma wyjść w 2020 i jest to polska produkcja.
|
|
|||
|
|||
A czy chodzi Ci tutaj o "W lesie dziś nie zaśnie nikt"? Bo już ktoś wcześniej o nim pisał, a ja w tym tygodniu trafiłam na teaser i wygląda ciekawie, mam nadzieję, że niedługo wypuszczą jeszcze jakiś trailer
|
|
|||
|
|||
Cytat:
Dokładnie Jest to polski horror który ma się pojawić od wielu lat i poza tym jest to propozycja typu slasher więc zdecydowanie moja najbardziej ulubiona. |
|
|||
|
|||
Jak szukacie mocnego tytułu, to dla wielbicieli Teksańska masakra piłą mechaniczną, mogę polecić "Leatherface" która opowiada jak do tego doszło, że powstawał ten potwór. Mi się bardzo podobało!
|
|
|||
|
|||
Jestem ogromną fanką piły mechanicznej, ale o tym nie słyszałam. W takim razie w nadchodzący weekend koniecznie muszę sprawdzić.
|
|
|||
|
|||
Też bym chętnie coś nowego oglądnęła z horrorów. Jestem fanką horrorów także czekam również na propozycje tytułów.
|
|
|||
|
|||
Cytat:
Też już nie mogę się doczekać tego nowego slashera na pewno będę na premierze |
|
|||
|
|||
W lesie dziś nie zaśnie nikt faktycznie zapowiada się bardzo fajnie i przerażająco. Być może będzie jednym z najlepszych Nie mamy w Polsce dobrych horrorów także trzymam kciuki za ten.
|