Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
||||
|
||||
Moim zdaniem znacznie wygodniej jest mieszkać w bloku. Jest to dobre rozwiązanie dla leniwych ponieważ nie trzeba martwić się o naprawy domu, ogród..., Poza tym takie mieszkania są zazwyczaj w centrum miasta więc wszędzie jest blisko.
__________________ Apartamenty Kołobrzeg |
|
|||
|
|||
Jeśli miałąbym raz jeszcze decydować o zakupie nieruchoości to na pewni wybrałabym dom.
|
|
|||
|
|||
Całe życie w bloku, chyba bym już nie umiała gdzie indziej. Ciepło, woda, gaz o nic nie muszę się martwić byle płacić.
|
|
|||
|
|||
Zdecydowanie dom. Ja mieszkałam całe życie w bloku, w małym mieszkaniu, a od pół roku mam wreszcie wymarzony domek (mały) i wprawdzie pracy jak na razie jest bez porównania więcej, ale już wiem, że to była doskonała decyzja
|
|
|||
|
|||
Zależy, Mieszkanie w Mieście masz tańsze od domu ale niestety płacisz czynsz, gdzie przy kupnie domu tego nie masz. Z drugiej strony za dom dużo zapłacisz chyba, że jest on poza miastem.
|
|
|||
|
|||
Póki nie mam rodziny mieszkanie jest bardzo wygodne. Z czasem na pewno przeniosę się do domu, jeśli będzie mnie na to stać
|
|
||||
|
||||
Moim zdaniem najwygodniejszym rozwiązaniem będzie kupno gotowego już domu. Widzieliście może jakie piękne apartamenty są na sprzedaż na osiedlu Kapriola w Warszawie : http://osiedlekapriola.pl/ . Nie dość, że dzielnica jest prestiżowa (Wilanów) to jeszcze domy prezentują się bardzo ciekawie i nowocześnie.
Widzę, że aktualnie jest tam promocja tak więc sądzę, że warto jest zadzwonić i zapytać się o cenę. Pozdrawiam. |
|
|||
|
|||
Ja od zawsze marzyłam o własnym domku, więc pewnie wybrałabym tą opcję.
|