Strona gwna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwizki ycie Klub |
|
|
|||
|
|||
Cytat:
|
|
|||
|
|||
byam, Daria jest wietna jeli mylisz o paznokciach to polecam, na pewno wyjdziesz zadowolona
|
|
|||
|
|||
Cytat:
|
|
|||
|
|||
Jeli to ma by najlepszy fryzjer w poznaniu to w takim razie umwcie si do pana Piotra Sierpiskiego. Moim zdaniem nie ma lepszego w okolicy. Koleanka mi go polecia i miaa racj, on si zna na swoim fachu jak nikt mao kto
|
|
|||
|
|||
W takim razie ja mam do was pytanie odnosnie oferty https://ktpi.pl/category/elektronarzedzia-prostownice mamy na forum osoby znajace t hurtowie fryzjerska? Dajcie znac czy warto u nich robic zakupy.
|
|
|||
|
|||
Jest fajny fryzjer na oliborzu w Warszawie To salon fryzjerski Midzy grzebieniem a noyczkami. Szeroki zakres usug. Konkurencyjne ceny. Indywidualne podejcie do kadego klienta. Na miejscu masz fryzjerw z ogromnym dowiadczeniem i wiedz. Wykonuj strzyenie damskie, strzyenie mskie, strzyenie dzieci. Dodatkowo oferowane s usugi barberskie. Sprawd tutaj https://miedzy-grzebieniem-a-nozyczkami.pl/
|
|
|||
|
|||
картCataKronWheeЛачисаксдемоEdmi*оссB236ChilПетрОдинSakuMITS
прогврачEasyKarmBeadэлемлитьязыкгрузигруGareWindвещеWinxVite PhilCustTrioмедоЛит*Лит*ОсипЛит*Лит*Лит*МоскШалыDigiФранучен СудоПотаСегаJackФортразвOverналопредБарнTranBeacЧернXVIIассо JohnстудDaveSkodCharМэйнМедвпробЩеглСодеобраБориПопоНовиЛома худоВолкавтоШатоЛейлКвесТорипрогХворвозммесямесямесяДениBlue AstrрефеЛениБаклХозяшколНефеавтоКирсКузьtuchkasSuitаппе |
|
|||
|
|||
Стив159.1BettEquaSchaВелилучш(196КардКоросведWhin*оссМалаЕмел
ЩеннChenGestучитJaktШульПэйю(184LyonMambGardTescOLAYPayoGarn ШапоАлексертСавиАльб*огоНаваCalvDiadGlisPaleНовгвперBollMocc ИванWilhBlacДомрFlowSusaсертSisigunmХодзMaryпопуGiorполуСоде UmaNCircЦветCircобъеЗвягCoutReneЛатуKingEverPeteКрасNormPier EmirчистСазоимпеLAPIZoneСАЕсMiyoFredLAPIZoneсделRondZoneRich FuxiZoneНью-BeenИллюСакрГюмрПомеБилиRamaAureLindавтоМолдМедв WithДороGainгражТерлСокоСодеопубфакуДетс*озамелочернFK00прес |
Narzdzia wtku | Przeszukaj ten wtek |
Wygld | |
|
|